Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σε καλό κλίμα οι επαφές Κοντονή για τη συνάντηση κορυφής!!


Σε καλό κλίμα οι επαφές Κοντονή για τη συνάντηση κορυφής

Ποιά είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση κορυφής των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων με τον Υφυπουργό.

Οι πιθανότητες για να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι, οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης και ο Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να δώσουν λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως είναι σημαντικές σύμφωνα με τους κύκλους του Υπουργείου.

Η προσπάθεια να φέρει τους τέσσερις στο ίδιο τραπέζι, βρίσκονται σε καλό δρόμο. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Υφυπουργού, υπάρχει θετική ανταπόκριση κι από τους τέσσερις μεγάλους, ώστε να λάβει χώρα αυτή η συνάντηση. Όμως απομένει να διευθετηθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, με την πλευρά του Υπουργείου να κάνει προσπάθεια, ώστε αυτή η σύσκεψη κορυφής να πραγματοποιηθεί στο πρώτο τριήμερο της επόμενης εβδομάδας.

Το μεγάλο εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι η μέρα που θα γίνει αυτή η μεγάλη συνάντηση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περνάει αρκετές μέρες στο Λονδίνο το τελευταίο διάστημα, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται μεταξύ των επιχειρήσεων του στη Ρωσία και στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον και ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν κι εκείνοι επιχειρηματικές δραστηριότητες που δεν τους επιτρέπουν να έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο. Η προσπάθεια του επιτελείου του Σταύρου Κοντονή να βρεθεί κοινή μέρα και ώρα που θα βολεύει άπαντες συνεχίζεται με πρόθεση του Υπουργείου να είναι να γίνει αυτή η συνάντηση την προσεχή Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: