Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θέλει να «δέσει» Ποκετίνο η Τότεναμ!!


Θέλει να «δέσει» Ποκετίνο η Τότεναμ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μαουρίτσιο Ποκετίνο επιθυμεί η Τότεναμ, η οποία έχει ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό ότι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στο τραπέζι των συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους αναμένεται να καθίσουν οσονούπω Τότεναμ και Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN. Παρά το γεγονός ότι ο Αργεντίνος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019, οι «Πετεινοί» θέλουν να τον «δέσουν» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και παράλληλα να τον επιβραβεύσουν για την καλή πορεία της ομάδας, με αύξηση των ετήσιων αποδοχών.

Οι διαπραγματεύσεις για το νέο, μακροχρόνιο συμβόλαιο, θα ξεκινήσουν με την ολοκλήρωση της σεζόν, μιας και οι δύο πλευρές επιθυμούν άπαντες να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας. Η Τότεναμ, άλλωστε, βρίσκεται μόλις 5 πόντους μακριά από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και έχει προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετακόμισε στη Τότεναμ από τη Σάουθαμπτον το 2014 και μέσα σε 18 μήνες έχει καταφέρει να θεωρείται από τους κορυφαίους νεαρούς προπονητές παγκοσμίως. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: