Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τέμπας: «Δε τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης ο Μέσι»


Τέμπας: «Δε τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης ο Μέσι»

Απάντηση στον Φιλίπε Λουίς, μέσω της AS, έδωσε ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, σχετικά με τη δήλωση του πρώτου περί ευνοϊκής μεταχείρισης του Μέσι. Τι είπε για το βραβείο «Πιτσίσι».

Μύδρους κατά της Λα Λίγκα και των Μέσων ενημέρωσης εξαπέλυσε προ ημερών ο Φιλίπε Λουίς, κάνοντας λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι. Η απάντηση ήρθε από τον Πρόεδρο του πρωταθλήματος, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος μίλησε στην AS και σχολίασε τη δήλωση του Βραζιλιάνου μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Για εμάς, όλοι οι παίκτες προστατεύονται και μεταχειρίζονται ισάξια, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Μέσι και του Ρονάλντο, με έναν, επί παραδείγματι, ποδοσφαιριστή της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ανησυχούμε για όλους τους ποδοσφαιριστές, είτε αγωνίζονται σε μικρά, είτε σε μεγάλα κλαμπ», ανέφερε.

Ο Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος σημειωτέων είναι δηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, κλήθηκε να σχολιάσει και τη κίνηση μερίδας οπαδών των «Μερένγχες» να αποδοκιμάσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου 7-1 επί της Θέλτα Βίγκο. «Πρέπει να σέβεσαι όλους τους ανθρώπους που πάνε στο «Μπερναμπέου», όμως προσωπικά ποτέ δε θα αποδοκίμαζα τον Κριστιάνο. Έχει δώσει πολλά στη Ρεάλ και για την προσφορά του σε αυτή, αξίζει σεβασμό», υποστήριξε.

Τέλος, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Μέσι να κατακτήσει το «Πιτσίτσι» (το βραβείο που λαμβάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος), παρά το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται 6 γκολ μακριά από τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Μέσι είναι σε εξωπραγματική κατάσταση, στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και του δίνω περισσότερες πιθανότητες για το βραβείο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: