Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Πάβλοβιτς: «Θέλουμε ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ»


Πάβλοβιτς: «Θέλουμε ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ θέλουν στον Παναθηναϊκό από τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς ενόψει του ματς στο Βελιγράδι.

Την ευχή να γίνει το ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, ως ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, εξέφρασε ο Σάσα Πάβλοβιτς μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ.

«Εμείς και ο Ερυθρός Αστέρας έχουμε καλό ρυθμό και γι’ αυτό θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τώρα, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές στο τέλος του Top16, αλλά σίγουρα δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι αν παίξουμε μόνο σε αυτό το γύρο της Ευρωλίγκας», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Πάβλοβιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε για τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε αλλάξει αρκετά ως ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και είχαμε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Αλλά, γενικά πιστεύω πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της ομάδας μας. Σε κάποια στιγμή είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά όλα μπήκαν στο δρόμο τους. Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το φετινό Ερυθρό Αστέρα: «Παίζουν πολύ καλά. Επίσης, είναι σε καλή κατάσταση και στο ψυχολογικό τομέα και αυτό φάνηκε από τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, που ήταν μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο. Δεν χρειάζεται ατομική ανάλυση, αλλά θα πρέπει να τους κοιτάξουμε ως ομάδα. Από την άλλη, ξέρουμε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα. Τους σεβόμαστε απόλυτα, όμως θέλουμε τη νίκη και φυσικά τη ρεβάνς για την ήττα στην Αθήνα, στον πρώτο γύρο. Όπως λέω πάντα, το μπάσκετ είναι παιχνίδι για τους φιλάθλους. Σίγουρα θα γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά πιστεύω να γίνει σε αθλητικά πλαίσια και εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: