Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Χεζόνια: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, μας συνέτριψε ο Ολυμπιακός»


Χεζόνια: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, μας συνέτριψε ο Ολυμπιακός»

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό(!) αποκάλυψε ο Μάριο Χεζόνια και θυμήθηκε τον περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ανάμεικτα συναισθήματα έχει από τους αιωνίους του ελληνικού μπάσκετ ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ αποκάλυψε την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας μάλιστα πως ακόμα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού παρακολουθεί στιγμιότυπα των πρασίνων!

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Τον αγαπώ! Ξέρω αρκετούς ανθρώπους στην Ελλάδα, κοντά στην ιδιοκτησία της ομάδος. Δεν έχω πολύ χρόνο να παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, αλλά παρακολουθώ τα highights επειδή μου αρέσει η ομάδα κι οι φίλαθλοι της», ανέφερε για το τριφύλλι στην κάμερα του OTE TV.

Στη συνέχεια θυμήθηκε την περσινή διασταύρωση -ως παίκτης της Μπαρτσελόνα τότε- με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και αν μη τι άλλο μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Πειραιώτες και τον ελληνικό κορμό τους: «Μετά το 1-0 δεν τα πήγαμε καθόλου καλά και μας συνέτριψαν. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Μάντζαρη είχε πολύ καλή ομάδα. Έγινε το 1-1, μετά πήγαμε στην Αθήνα και με τον κόσμο τους μας νίκησαν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: