Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

H «Μπάρτσα» που έρχεται!!


H «Μπάρτσα» που έρχεται

Δύο ή τρεις μεταγραφές θα κάνει η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που έρχεται, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo». Κύριος στόχος η ενίσχυση της άμυνας, ψάχνει ευέλικτο επιθετικό, ανανεώνει ο Μπουσκέτς.

Η Μπαρτσελόνα πάει… τρένο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και είναι με το… μισό πόδι στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την νίκη με 2-0 στο «Έμιρεϊτς» επί της Αρσεναλ. Παρόλα αυτά, και με τη σεζόν σε πλήρη εξέλιξη, το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό επιτελείο εργάζονται -παράλληλα- πυρετωδώς και για το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού. Ήδη, μάλιστα, έχουν «κλειδώσει» οι πρώτες κινήσεις.

Πρώτο μέλημα, είναι το ξεσκαρτάρισμα και εν συνεχεία η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο Μαρκ Μπάρτρα θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, η «Μπάρτσα» δε μπορεί να του το εγγυηθεί και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει, όπως και οι Ντούγκλας (δεν έχει πείσει στο ελάχιστο), Τόμας Βερμάλεν (τον θέλουν ομάδες από την Αγγλία) και Αντριάνο (έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Ιταλία). Επίσης, κομβική θα είναι η απόφαση του Ντάνι Άλβες, για το αν θα ενδώσει στον... Κινέζικο πειρασμό και αφήσει τους «Μπλαουγκράνα».

Όσον αφορά την ενίσχυση, στη λίστα της «Μπάρτσα» φέρεται να βρίσκονται ο 21χρόνος Αϊμερίκ Λαπόρτ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο συνομήλικος του Μαρκίνιος, της Παρί Σαν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Ισπανίας, έχουν 50 εκατομμύρια στο πορτοφόλι τους εν όψει του καλοκαιριού (συν ότι προκύψει από πωλήσεις) και τα περισσότερα αναμένεται να «πέσουν» στην ομάδα.

Ο έτερος στόχος, είναι ένας ευέλικτος επιθετικός, που θα αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση πίσω από την τριάδα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ. Διακαής πόθος του Λουίς Ενρίκε είναι εδώ και καιρό ο Νολίτο, η Θέλτα όμως δε δέχεται συμβιβασμούς και έχει διαμηνύσει πως η μόνη περίπτωση για να φύγει, είναι να πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Σάντρο, τον οποίο θέλει η Τότεναμ, με τον Μουνίρ Χανταντί να έχει κερδίσει την κούρσα της παραμονής στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η μεσαία γραμμή θα είναι αυτή που θα έχει τη λιγότερη κίνηση. Όλα δείχνουν πως μοναδική προσθήκη - επιστροφή θα είναι αυτή του Ντένις Σουάρες από τη Βιγιαρεάλ, ενώ «εσωτερική μεταγραφή» θα αποτελέσει ο Ραφίνια, που είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού το Σεπτέμβρη απέναντι στη Ρόμα και πλέον ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Όσο για τον εκ των αρχηγών, Σέρχιο Μπουσκέτς, η «Μπάρτσα» θέλει να τον «δέσει» στο «Καμπ Νόου» για πολλά ακόμα χρόνια (το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει το 2019) και οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: