Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Τρίβει» τα χέρια του ο Σίλβα!!


«Τρίβει» τα χέρια του ο Σίλβα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάζουν πάθος εν όψει Παναθηναϊκού, ακόμη και οι Πάρντο, Ντουρμάζ που προέρχονται από τραυματισμό, προκαλώντας χαμόγελα στον Σίλβα. Χτυπάει την πόρτα της 11άδας ο Σιόβας.

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να προβληματίζεται καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής (13/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League, καθώς η ομάδα του μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ της προηγούμενης Τετάρτης δεν έχει δώσει κάποιο ματς, αλλά και λόγω των τραυματισμών.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει και αρκετούς λόγους για να χαμογελάει. Πρόκειται για τους παίκτες του, καθώς δείχνουν διάθεση που τον ικανοποιεί στις τελευταίες προπονήσεις, όπως η χθεσινή που ήταν η πρώτη μετά από διήμερο ρεπό. Ιδιαιτέρως χαρούμενος έγινε λόγω της θέλησης που φανερώνουν Ντουρμάζ και Πάρντο για να δώσουν το «παρών» στο προσεχές παιχνίδι. Ο Κολομβιανός έκανε την έκπληξη και πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να πετύχει ένα μικρό «θαύμα».

Το αν θα παίξουν από την αρχή ή γενικότερα το αν θα παίξουν οι δυο τους θα φανεί από τις επόμενες προπονήσεις. Αν προπονηθούν σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο σε υψηλή ένταση τότε θα έχουν βάσιμες ελπίδες για να παίξουν από την αρχή κόντρα στους «πράσινους».

Σε ό, τι αφορά τον Αρτούρ Μαζουακού, οι πιθανότητες να παίξει είναι με το μέρος του. Αντιθέτως, δεν είναι ίδια τα δεδομένα και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που δύσκολα θα προλάβει.

Παράλληλα, σε καλή κατάσταση είναι ο Δημήτρης Σιόβας που έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στα τελευταία ματς (ενδιάμεσα τον ταλαιπώρησε και ίωση) και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Μένει να φάνει, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, αν θα πάρει τη θέση του Μποτία ή του Ντα Κόστα. Πιθανολογείται ότι θα παραχωρήσει τη θέση του ο Ισπανός, καθώς είναι ανεβασμένος τελευταία ο Μαροκινός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: