Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε Λονδίνο και Αγία Πετρούπολη!!


Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε Λονδίνο και Αγία Πετρούπολη

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα έχουν μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως Τσέλσι και Ζενίτ θα προσπαθήσουν στα «σπίτια» τους να κάνουν την ανατροπή.

Σε αντίθεση με την χθεσινή βραδιά που στα ζευγάρια των επαναληπτικών της φάσης των «16» υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί, σήμερα τα πράγματα είναι πιο ρευστά.

Αναμφισβήτητα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα έχουν ισχνό προβάδισμα από τα πρώτα παιχνίδια, αλλά Τσέλσι και Ζενίτ αντίστοιχα, σίγουρα στις έδρες τους δεν σκοπεύουν να πουλήσουν φτηνά το τομάρι τους, διεκδικώντας την ανατροπή του σκηνικού και την πρόκριση.

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε «νοκ – άουτ» φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη σερί χρονιά.

Οι «Παριζιάνοι» με όπλο το υπέρ τους 2-1 του πρώτου ματς θέλουν να προκριθούν στους «8» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τον Λοράν Μπλαν να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο από τη διοίκηση Οριέ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη συμμετοχή των Ματουϊντί και Βεράτι που είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, οι «μπλε» θα παραταχθούν χωρίς τον Τζον Τέρι που δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του, σε αντίθεση με τους Ντιέγκο Κόστα και Πέδρο που δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Γκους Χίντινγκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μπάμπα, Μάτιτς, Μίκελ, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξγουελ, Βεράτι ή Ραμπιό, Ματουϊντί, Τιάγκο Μότα, Καβάνι ή Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς, Ντι Μαρία

Λίγες ώρες νωρίτερα λόγω ψύχους, στις 7.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), η Ζενίτ θα υποδεχθεί στον «Πετρόφσκι» την Μπενφίκα, με τους «αετούς» να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα με το υπέρ τους 1-0 του πρώτου ματς.

Οι Ρώσοι καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση διεκδικώντας την πρόκριση τους στα προημιτελικά για πρώτη φορά, κόντρα σε μια ομάδα που έχει κερδίσει τα 15 από τα τελευταία 16 ματς που έχει παίξει.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τιμωρημένους Κρισίτο και Χάβι Γκαρθία, ενώ εκτός βρίσκεται λόγω τραυματισμού ο Φαϊζούλιν.

Από την άλλη η Μπενφίκα, που έχει να βρεθεί στους «8» από το 2012, έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες κυρίως στα μετόπισθεν. Οι Ζαντρέ και Αλμέιδα είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Λουιζάο και Λισάντρο Λόπες.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Ανιούκοφ, Λόμπαερτς, Γκαράι, Ζιρκόφ, Γιουσούποφ, Βίτσελ, Σάτοφ, Ντάνι, Χουλκ, Ντζιούμπα

Μπενφίκα: Έντερσον, Σεμέδο, Λίντελοφ, Φέισα, Ελισέου, Σάμαρης, Ρενάτο, Γκαϊτάν, Πίτσι, Ζόνας, Χιμένεθ

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Ζενίτ - Μπενφίκα (19.00 ΟΤΕ Sport 1)

Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν (21.45 ΟΤΕ Sport 2, EΡΤ 1)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: