Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μπορεί η Τσέλσι κυρίως λόγω εμπειρίας!!


Μπορεί η Τσέλσι κυρίως λόγω εμπειρίας!

 Μπορεί για τα γραφεία στοιχημάτων η Παρί Σεν Ζερμέν να ειναι ξεκάθαρο φαβορί και  μπορεί για τους περισσότερους η πλάστιγγα να έχει γειρει στην πλευρα της ομάδας του Μπλαν παρόλαυτα επιμένω πως οποιος ξεγράψει την Τσέλσι εύκολα πριν τη σεντρα κάνει πολυ μεγαλο λαθος! Γράφει από το Λονδίνο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Η εικόνα των "μπλε"από την ώρα που απομακρύνθηκε πριν τα Χριστούγεννα, ο Ζοσε Μουρίνιο, ειναι σαφέστατα βελτιωμένη και σε αυτό έχει παίξει τεράστιο ρόλο η παρουσία αυτού του χαρισματικού ανθρώπου και εξαιρετικου προπονητή που λέγεται Χίντινκ. Με τους παίκτες να είναι σαφέστατα με το μέρος του και με τη διάθεση όλης της ομάδας να έχει αλλάξει η Τσέλσι που είναι μπαρουτοκαπνισμένη σε αυτό το επίπεδο και σε τέτοιες βραδιές, δεν είναι απίθανο να μπορέσει να ανατρέψει αυτή την ήττα του ενός γκολ διαφορά στο Παρίσι.
Φυσικά δεν είναι εύκολο! Και πρώτα από όλους αυτοι που το γνωρίζουν είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Ωστόσο είναι βέβαιο πως θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αν τους κυλήσει λίγο θετικά το πρώτο ημίωρο μπορούν να φέρουν τις ανάγκες του παιχνιδιού στα μέτρα τους!

Η δήλωση του πιο σταθερού παίκτη (στην σεζόν που διανύουμε για την Τσέλσι του Βραζιλιάνου Γουιλιαν είναι πολύ χαρακτηριστική. "Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με ενα τρόπαιο για τους οπαδούς μας" είπε και τα λογια του αντήχησαν υπεροχα στα αυτιά των οπαδών!
Το κλειδί θα είναι για την Τσέλσι να μπορέσει κάποιος να κρατήσει σε ήρεμη βραδιά τον Ζλάταν! Η Παρι που κάνει περίπατο στο λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει συμβεί στη Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια, ξέρει πως όσο περνά η ώρα και σε περίπτωση που δεν σκοράρει η γηπεδούχος ομάδα του άγχους θα μεταφέρεται από την εξέδρα προς τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό είναι το σημείο που πρέπει πρώτα απ' όλα για την πρωταθλήτρια Αγγλίας να προσεχτεί. Το ματς θα εχει πάρα πολύ χρόνο και ολο και ολο αυτο που πραγματικα χρειάζεται ειναι ένα τέρμα αφου αυτο που πέτυχε εκτός έδρας ο Μίκελ της δίνει το περιθώριο να εχει υπομονή ακόμα και αν είναι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσων!

Θα εχει ενδιαφέρον παντως και επισης θα καταλάβουμε αν υπαρχει κάπου κρυμμένος αυτος ο ιδιαίτερος χαρακτήρας για την αγγλικη ομάδα που παραμενει γεμάτη απο έμπειρους παίκτες που εχουν πολλα να αποδείξουν! Αλλα πρώτα θελει καθαρό μυαλό!


Πηγή:  england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: