Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κριστιάνο: «Μπορούσε να πετύχει δύο γκολ η Ρόμα»


Κριστιάνο: «Μπορούσε να πετύχει δύο γκολ η Ρόμα»

Χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας και υπομονετικός όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί της Ρόμα και την εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας, που διατήρησε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Παράλληλα, ο 31χρόνος σούπερ σταρ, ο οποίος έφθασε τις 57 συμμετοχές σε νοκ άουτ φάση και συνολικά τα 90 γκολ στη διοργάνωση, απέφυγε να επιλέξει αντίπαλο για την επόμενη φάση.

Για τη νίκη της Ρεάλ: «Είμαι χαρούμενος. Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει, ο οποίος ήταν να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην προημιτελική φάση. Παίξαμε καλά, σκοράραμε δύο γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ρόμα είχε ευκαιρίες και μπορούσε να σκοράρει ένα ή δύο γκολ, όμως και εμείς δημιουργήσαμε αρκετές τελικές προσπάθειες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Κέιλορ Νάβας: «Ο Νάβας είναι ένας παίκτης ζωτικής σημασίας από την αρχή της σεζόν. Κατά τη γνώμη μου, είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ένας κορυφαίου επιπέδου τερματοφύλακας. Παίζει πολύ καλά και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για την επόμενη φάση: «Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στη διοργάνωση. Γνωρίζουμε πως στα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα είναι πιο δύσκολα, όμως η ομάδα είναι έτοιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: