Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ρονάλντο;


Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ρονάλντο;

Ο πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς απέναντι στη Θέλτα – έβαλε τη μπάλα μέσα από τη μπλούζα – φούντωσε τις φήμες ο Πορτογάλος να είναι έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε με κάπως ιδιαίτερο τρόπο στο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τη μπάλα κάτω από τη φανέλα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έντονη φημολογία για την προσωπική του ζωή.

Πορτογαλικό λοιπόν δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Κριστιάνο είναι έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, κάτι που μαρτυρά η απόφαση του να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με την «Correiro da Manha», ο άσος της Ρεάλ, θέλησε με συμβολικό τρόπο να ανακοινώσει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Το ερώτημα πάντως παραμένει, σχετικά με το ποια είναι η μητέρα, αφού ο Πορτογάλος δεν έχει επίσημη σχέση από τότε που χώρισε με την Ιρίνα Σάικ.

Αν όντως ισχύει το σενάριο, δεν αποκλείεται ο Ρονάλντο να χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Κριστιανίνιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: