Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Συμφωνεί με τις προτάσεις Σαββίδη, Μελισσανίδη ο Αλαφούζος!!


Συμφωνεί με τις προτάσεις Σαββίδη, Μελισσανίδη ο Αλαφούζος

Αποδέχεται τις προτάσεις που έκαναν στην σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας από Σαββίδη, Μελισσανίδη και Κωστούλα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Με καλό «μάτι» είδε ο Γιάννης Αλαφούζος τις περισσότερες προτάσεις από εκείνες που τέθηκαν στη συζήτηση που έγινε σήμερα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος που προέκυψε. Ωστόσο ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα συνέβησαν και προτάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σύμφωνος στις περισσότερες από αυτές. Με ποιες;

Αρχικά, με την πρόταση του κ.Κωστούλα να αποχωρήσουν άμεσα από το ποδόσφαιρο όλα τα άτομα που διώκονται ποινικά, και έχουν τέτοιες εκκρεμότητες, αλλά και με εκείνη να δίνουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ την έγκρισή τους για την τελική λίστα των διαιτητών και όχι των παρατηρητών.

Επίσης, ο κ.Αλαφούζος είναι σύμφωνος με την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για να συγκεντρώνεται ένα ποσό το οποίο θα δίδεται στους διαιτητές για να αυξάνεται ο μισθός τους και να είναι ανεξάρτητοι, και τέλος με εκείνη του Δημήτρη Μελισσανίδη: ένα μεγάλο μέρος των κερδών του πρωταθλητή από το Τσάμπιονς Λιγκ να πηγαίνει στις αδύναμες ομάδες για να δυναμώσουν και να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστήριζαν ότι «είναι κινήσεις που εφόσον υλοποιηθούν θα βοηθήσουν για την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τέλος, οι πράσινοι επισημαίνουν ότι είναι αντίθετοι με την παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου στην επιτροπή που συστήθηκε. Ξεκαθαρίζουν ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και πως θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, καθώς διώκεται ποινικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: