Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ο Τούντορ!!


Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ο Τούντορ

Ένα από τα βασικά στηρίγματά του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν είναι τα αποδυτήρια, αλλά μετά τις δηλώσεις του ύστερα από την ήττα από τον Πανθρακικό τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να μην απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης ύστερα από την άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της Λίγκας. Ωστόσο, ο Κροάτης τεχνικός δεν μπορεί να νιώθει άνετα πλέον. Βέβαια, θα πει κάποιος ότι αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βρεθεί κοντά στην πόρτα της εξόδου και τελικά αποδείχθηκε… επτάψυχος.

Υπάρχει νέο ζήτημα γι’ αυτόν. Δεν είναι η φτωχή συγκομιδή βαθμών, καθώς πρόκειται για κάτι που συμβαίνει εδώ και καιρό, αν και η ήττα από τα καταδικασμένο Πανθρακικό μόνο εύκολα δεν… χωνεύεται και μάλιστα πέντε στροφές πριν το τέλος, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την παρουσία του «δικεφάλου του Βορρά» στα play off. Και ενώ είναι πολύ πιθανό να αφαιρεθούν βαθμοί λόγω των επεισοδίων στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ούτε οι συχνές θλάσεις (με τελευταία «θύματα» τους Τσίμιροτ και Χατζηϊσαία) μπορούν να τον «κάψουν» από μόνες τους τον Τούντορ. Το νέο πρόβλημα είναι, όπως αναφέρεται στη Goal, ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ που ήταν ένα μεγάλο στήριγμα μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο, δεν μπορεί να το υποστηρίξει κάποιος από την Κυριακή και μετά και ο λόγος είναι δηλώσεις που κάνει τελευταία για την ομάδα με αποκορύφωμα τις δηλώσεις ύστερα από το 2-1 στην Κομοτηνή. Φυσικά και δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των ποδοσφαιριστών, που… ξίνισαν με αυτά που άκουσαν.

Μέχρι πρόσφατα γινόντουσαν μίνι-συσκέψεις ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες (κυρίως με τους αρχηγούς) και συζητούσαν ανοιχτά όλα τα θέματα. Από την αγωνιστική κατάσταση μέχρι και τις θλάσεις. Πλέον, ο Τούντορ είναι πιο σκληρός και στις πρώτες δύο προπονήσεις μετά το ματς με τον Πανθρακικό είχε στην τσίτα τους παίκτες του, που δεν χρειάστηκε να φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, αλλά μόνο τα αθλητικά, καθώς είχε πολύ τρέξιμο το… μενού.

Το άλλο στήριγμα του Τούντορ, το πιο δυνατό και πιο σημαντικό παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φυσικά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα του προπονητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: