Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έλα στον Θίο… Ζιρού!! (video)


Έλα στον Θίο… Ζιρού! (video)

Για τα καλά περιποιήθηκαν τη Χαλ οι Ολιβιέ Ζιρού και Θίο Γουόλκοτ! Πετυχαίνοντας από ένα ζευγάρι γκολ, καθάρισαν για τους «κανονιέρηδες» και με το ευρύ 4-0 τους οδήγησαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τη… γνώριμη παρηγοριά της στο Κύπελλο βρίσκει και φέτος η Άρσεναλ!

Έχοντας μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και με το 1,5 πόδι εκτός Champions League, οι «κανονιέρηδες» πήραν στο σοβαρά τη διοργάνωση και καθάρισαν για πλάκα τον επαναληπτικό με τη Χαλ (4-0).

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα οι παίκτες του Βενγκέρ δυσκολεύτηκαν, ωστόσο το γκολ του Ζιρού στο 41’ τους απελευθέρωσε. Κι όταν ο Γάλλος σχόλασε οριστικά τον γάμο, σκοράροντας δεύτερο γκολ στο 71’, βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν και διαστάσεις στην επικράτησή τους. Ή μάλλον να τις δώσει μόνος του ο Γουόλκοτ.

Ο Άγγλος λοιπόν πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και κολλώντας δυο γκολ σε 12 λεπτά (77’-88’) έδωσε στιλ στην πρώτη επικράτηση της Άρσεναλ έπειτα από πέντε ματς για όλες τις διοργανώσεις. Αυτή που σφράγισε την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Κυριακή τη Γουότφορντ και θα συνεχίσουν την προσπάθεια να στεφθούν για τρίτη σερί χρονιά τροπαιούχοι.



Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Παρασκευή, 11/3

Ρέντινγκ-Κρίσταλ Πάλας (21:55)

Σάββατο, 12/3

Έβερτον-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή, 13/3

Άρσεναλ-Γουότφορντ (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (18:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: