Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έκανε την έκπληξη ο Πάρντο!!


Έκανε την έκπληξη ο Πάρντο

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Φελίπε Πάρντο, που αιφνιδίασε τους πάντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το απόγευμα στου Ρέντη, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα και με την απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Το ευχάριστο για τον Μάρκο Σίλβα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, είναι ότι ο Φελίπε Πάρντο έκανε την έκπληξη και προπονήθηκε με την ομάδα. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικό ότι ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι επί της ουσίας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν μάλιστα ο Πάρντο προπονηθεί και αύριο χωρίς πρόβλημα, τότε θα είναι και στο αγωνιστικό πλάνο του 39χρονου τεχνικού για τον αγώνα με το “τριφύλλι”.

Αυτός που δεν προλαβαίνει ν' αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς ο Σουηδός έκανε και χθες θεραπεία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε βάση σε ασκήσεις τακτικής, που είχαν να κάνουν κυρίως με την κατοχή μπάλας και το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την αυριανή προπόνηση στου Ρέντη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: