Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έχει βάλει στο «μάτι» Τσάμπερλεϊν ο Γκουαρντιόλα!


Έχει βάλει στο «μάτι» Τσάμπερλεϊν ο Γκουαρντιόλα

Τις προάλλες αποκαλύφθηκε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε μυστική συνάντηση με τους ανθρώπους της Σίτι για τα μεταγραφικά. Σήμερα οι Times αναφέρουν πως ο Πεπ θέλει διακαώς τον Τσάμπερλεϊν.

Η εποχή Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα αναμένεται να οδηγήσει στην κατανάλωση αρκετής μελάνης, κυρίως όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεδομένου ότι θα δοθεί στον Ισπανό τεχνικό ένα τεράστιο μπάτζετ για να κάνει ότι θέλει.

Χθες γράφαμε ότι ο Γκουαρντιόλα είχε μυστική συνάντηση στο Άμστερνταμ για τα μεταγραφικά με τους ανθρώπους των «σίτιζενς», ενώ σήμερα οι Times αναφέρουν για τις επιθυμίες του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ισπανός τεχνικός θα κινηθεί για την απόκτηση του Τσάμπερλεϊν, ώστε να ενισχύσει σημαντικά τις πτέρυγες, με τον Άγγλο άσο της Άρσεναλ να προορίζεται για το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Στέρλινγκ να παίζει στα αριστερά.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο Γκουαρντιόλα θέλει και τον Τζον Στόουνς της Έβερτον, που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στο «νησί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: