Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αυτές είναι οι προτάσεις Μελισσανίδη!!


Αυτές είναι οι προτάσεις Μελισσανίδη

Παρά τις στιγμές έντασης και τις δεδομένες διαφωνίες μεταξύ των εταίρων στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση της Super League, υπήρξαν συγκεκριμένες προτάσεις και διατυπώθηκαν μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως συμβαίνει κατά κανόνα στις περισσότερες συνεδριάσεις της Super League, δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους εταίρους του συνεταιρισμού μπροστά στις «αγεφύρωτες» διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους.

Ωστόσο, αυτό που σπάνια συμβαίνει, είναι η διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων που ως στόχο θα έχουν τη βελτίωση του προϊόντος και κατ’ επέκταση του ποδόσφαιρου. Αυτό, τελικά, πραγματοποιήθηκε σήμερα διά στόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη που παρουσίασε τρεις συγκεκριμένες προτάσεις.

1) Δημιουργία επιτροπής που θα αποτελείται από εκπροσώπους των 4 «μεγάλων» ομάδων, αλλά και 2 από τις υπόλοιπες που θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ συγκεκριμένες προτάσεις για τον τομέα της διαιτησίας. Επιπλέον, η ίδια Επιτροπή θα συναντηθεί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού προκειμένου να βρεθεί λύση με το θεσμό του Κυπέλλου και να ολοκληρωθεί κανονικά.

2) Εκλογή νέου τεχνοκράτη προέδρου στη Super League.

3) Το 40% των εσόδων που θα έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας από το Champions League να μοιράζεται στις «μικρότερες» ομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: