Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η σπουδαία χειρονομία του Μέσι!! (video)


Η σπουδαία χειρονομία του Μέσι (video)

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Μπαροβέρο, αποκάλυψε το δώρο που δέχθηκε από τον Λέο Μέσι.

Μια ακόμα σπουδαία χειρονομία του Λιονέλ Μέσι ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τη συνέντευξη του Μαρσέλο Μπαροβέρο στο περιοδικό El Grafico. Ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ, αποκάλυψε το δώρο που του έδωσε ο συμπατριώτης του μετά την απονομή του τροπαίου στη Μπαρτσελόνα.

«Όταν σταμάτησα εκείνο το σουτ του είπα «έκανα πραγματικότητα το όνειρο του γιου μου». Εκείνος πάντα με ρωτούσε: «Πότε θα παίξεις με την Μπαρτσελόνα, πότε θα σταματήσεις ένα σουτ του Μέσι;». Είπα αυτό στον Λέο και όταν τελείωσε το ματς πήγα να τον χαιρετήσω και να του ζητήσω την φανέλα, αλλά έφτασα αργά, γιατί του την είχαν ζητήσει άλλοι», είπε και προσέθεσε...

«Μετά την τελετή απονομής των βραβείων, συνάντησα τον Λέο στα αποδυτήρια και τον ρώτησα αν μπορεί να ανταλλάξει τη φανέλα μου με αυτή του Κλαούντιο Μπράβο. Μου είπε ναι και μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε με τη φανέλα και τα παπούτσια του στο χέρι. «Αυτά είναι για το γιο σου», μου είπε. Πάγωσα. Ήταν μια σπουδαία χειρονομία εκ μέρους του».

Ο... τυχερός παραλήπτης του δώρου, ονομάζεται Αγκουστίνν, είναι 9 ετών και –σαν τον πατέρα του- αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Όσο για τον μπαμπά Μαρσέλο, έχει ενημερωθεί πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ και πιθανότερος προορισμός για τη συνέχεια της καριέρα του είναι το Μεξικό.

Δείτε τη φάση του 12ου λεπτού, όπου ο Μπαροβέρο σταματά το σουτ του Λέο και ο δεύτερος του χαϊδεύει το κεφάλι:









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: