Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Γλυκοκοιτάζει» Μπακασέτα η ΑΕΚ!!


«Γλυκοκοιτάζει» Μπακασέτα η ΑΕΚ

Έναν ακόμα ταλαντούχο Έλληνα παίκτη φέρεται να έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», η «Ένωση» έχει μπει κι εκείνη στο κόλπο (μετά τον ΠΑΟΚ) για τον Τάσο Μπακασέτα.

Τα μάτια της στραμμένα (και) στην πλατεία φέρεται να έχει η ΑΕΚ για την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Με δεδομένη την επιθυμία της «Ένωσης» να επενδύει στο ελληνικό στοιχείο και την παρακολούθηση όλων των ταλαντούχων παικτών εντός των συνόρων, ένας εξ’ αυτών παρουσιάζεται να της έχει μπει στο μάτι.

Πιο συγκεκριμένα ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί, σύμφωνα με τη «Live Sport», μια περίπτωση που εξετάζουν με ενδιαφέρον οι «κιτρινόμαυροι». Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές για να διερευνήσει το έδαφος.

Άλλωστε ο Πανιώνιος είναι δεδομένο ότι συζητά την πώληση κάθε παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά -αν και φέρεται να προτιμά την παραχώρησή του στον ΠΑΟΚ, που είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του τον Γενάρη μαζί με τον Χατζηισαΐα.

Πάντως μεγάλη σημασία θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Δεκέμβρη και από το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος, αν το θελήσει, να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: