Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ιντέγε: «Επιλογή μου η Ελλάδα, παρά τα απίστευτα λεφτά από Κίνα»


Ιντέγε: «Επιλογή μου η Ελλάδα, παρά τα απίστευτα λεφτά από Κίνα»

Συνειδητή ήταν επιλογή του Ιντέγε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, απορρίπτοντας τα ζεστά εκατομμύρια της Κίνας. Έπαιξε ρόλο η οικογένεια για την απόφαση του.

Ο Ιντέγε Μπράουν τον Γενάρη απέρριψε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα, αλλά αυτό ήταν κάτι που έκανε συνειδητά ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Όπως δήλωσε στο BBC, ο Ιντέγε επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα, δήλωσε χαρούμενος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι σημαντικότερη η ευτυχία της οικογένειας του, από τα χρήματα που του πρόσφεραν οι Κινέζοι.

«Ήταν μια απίστευτη πρόταση από την Κίνα όσον αφορά τα χρήματα, αλλά επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη εδώ και αυτό είναι υπεράνω χρημάτων» ανέφερε ο Νιγηριανός φορ.

Παράλληλα μιλώντας για την παρουσία του στους «ερυθρολεύκους», ο Ιντέγε ανέφερε: «Ειλικρινά δεν έχω λόγο να αφήσω τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες μου. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω τίτλους και να παίζω στο Champions League. Θέλω να προσφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: