Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες»


Τζόρτζεβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και στους παίκτες του.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Έχουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς μετά τη Μάλαγα ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη και ποιοτική ομάδα. Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ μας νίκησαν. Ξέρουμε ότι είναι καλοί και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την έκτη σερί νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Οι αντίπαλοί μας είναι δύσκολοι, καθώς διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι σημαντικό τόσο για εμάς, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε νίκες σερί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Βελιγράδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: