Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Όχι εκδίκηση, ένα απλό παιχνίδι»

Ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν πρέπει να το δουν ως εκδίκηση για το περσινό 6-0, αλλά ως ένα απλό παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες και εκθείασε τους επιθετικούς τους.
«Όχι εκδίκηση, ένα απλό παιχνίδι»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Συγκεκριμένα ο άσος της ΑΕΚ τόνισε:

"Κανονικά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σκέφτονται ότι είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, απλά έχει την ιδιαιτερότητα ότι παίζεις σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι ένα ντέρμπι, παίζουμε όμως στην έδρα μας, θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου και πρέπει να μπούμε μέσα καθαρά για να πάρουμε τη νίκη. Λέω όμως και πάλι ότι είναι ένα παιχνίδι που δίνει απλά τρεις βαθμούς, δε θα πάρεις παραπάνω βαθμούς αν νικήσεις τον Ολυμπιακό.", δήλωσε αρχικά ο Μάκος και συνέχισε:

"Υπάρχει στο μυαλό μας το "βαρύ" σκορ από το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, αλλά εμείς αναγκαστικά πρέπει να το δούμε λίγο διαφορετικά, ούτε σαν εκδίκηση ούτε τίποτα, αλλά σαν ένα απλό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Να δείξουμε ότι πραγματικά αξίζουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, ότι είμαστε αποφασισμένοι πάνω απ' όλα και αν δείξουμε τα στοιχεία που είχαμε στο ματς της Νέας Σμύρνης νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα."
Ακόμα ανέφερε: "Κάθε φορά λέμε τα ίδια. Και στη Νέα Σμύρνη λέγαμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι, ενώ και πριν τη Στουρμ Γκρατς λέγαμε ότι αν νικήσουμε θα πάμε με διαφορετική ψυχολογία στο επόμενο ματς. Δεν έγινε, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε κόντρα στον Πανιώνιο πολύ οργανωμένοι ως ομάδα και πήραμε τη νίκη, έστω και στο τελευταίο λεπτό. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Αν νικήσουμε θα πούμε ότι επικρατήσαμε σε ένα ντέρμπι και θα πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Ρωσία. Ότι και να γίνει κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικο και δίνει τρεις βαθμους. Αν τους πάρουμε θα παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις και θα κοιτάξουμε διαφορετικά τη συνέχεια."
Για την αλλαγή προπονητής: "Η προιστορία έχει δείξει ότι πάντα όταν αλλάζει ο προπονητής τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά. Μακάρι να συμβεί και τώρα, αλλά εμείς θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια. Να δείξουμε στον κόσμο της ΑΕΚ ότι πραγματικά γίνεται κάτι διαφορετικό, μια καλή δουλειά και απλά θέλουμε να γίνει η αρχη από το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο άλλο παιχνίδι, απλά έτυχε να παίζουμε με τον Ολυμπιακό τώρα που αλλάξαμε προπονητη. Μακάρι να νικήσουμε και να πάνε όλα καλά."
Για τους παίκτες του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ειδικά οι επιθετικοί του είναι πολύ καλοί παίκτες και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς όμως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Θα διαβάσουμε καλά το παιχνίδι, σίγουρα όλες αυτές τις μέρες της διακοπής ο προπονητής δε σταμάτησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο ματς, έχουμε δουλέψει στην τακτική και το μόνο που μένει είναι το δείξουμε στο γήπεδο, γιατί στα λόγια όλα είναι πολύ εύκολα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: