Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς Μανιάτη με ΑΕΚ, Μοντέστο για δεξιά!!

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έτσι ο Φρανσουά Μοντεστό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας.
Χωρίς Μανιάτη με ΑΕΚ, Μοντέστο για δεξιά!
Στην σημερινή προπόνηση λοιπόν, οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χαβίτο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την Α.Ε.Κ.
Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας στα αριστερά της άμυνας, τον Μοντέστο δεξιά, τους Μαρκάνο (ή Αβραάμ) και Μέλμπεργκ κεντρικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, στα άκρα Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή ο Τζιμπούρ.
 
πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: