Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΟΚτσάκι …πυροβολεί!!

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στο …στόχαστρο του Μπόλονι, μια και πρόκειται για μεγάλο ταλέντο.
Το ΠΑΟΚτσάκι …πυροβολεί
Ο Ρουμάνος τον ξέρει καλά και έχει δώσει το «Ο.Κ.» για διαρκή… παρακολούθηση. Ο μικρός στο προχθεσινό παιχνίδι με το Ισραήλ (4-1) πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Εθνικής Παίδων.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και που έβαλα δύο γκολ. Επίσης είναι σπουδαίο ότι είμαστε στην Εθνική Παίδων αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ. Είμαστε μια παρέα και με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής, έχουμε δημιουργήσει ένα ιδανικό κλίμα. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση», τόνισε ο νεαρός επιθετικός του «Δικεφάλου» στο PAOK24 από το Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής Παίδων.
Σε ό, τι αφορά τη συνέχεια της Εθνικής, είπε: «Θέλουμε σήμερα τη νίκη επί της Ισλανδίας για να μην έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ελβετία. Μετά αν περάσουμε, θα παίξουμε ακόμη μια προκριματική φάση και στη συνέχεια θα οδηγηθούμε με το καλό στην τελική φάση».
Επίσης ο Βασίλης Παπαδόπουλος (τον οποίο ανακάλυψε ο Θόδωρος Ζαγοράκης και βάζει το χέρι του στη… φωτιά για τον πιτσιρικά) αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σκοράρει διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες: «Είμαι σε καλή κατάσταση κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πέτυχα δύο γκολ προχθες με αντίπαλο το Ισραήλ, ένα στο φιλικό με τη Λιθουανία κι ένα στο νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Κ20».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: