Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πιστεύεις ΑΕΚ; Πληρώνει επί τρία και βάλε!!

Limit up σημείωσε η απόδοση του άσου στις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες πληρώνουν πολύ καλά τη νίκη της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο σκύλος έκανε την έρευνά του και σας δίνει πληροφορίες για το ταμείο...
Πιστεύεις ΑΕΚ; Πληρώνει επί τρία και βάλε!
«Οικονομική κρίση; Υπάρχει λύση!», είναι ένα από τα δεκάδες σλόγκαν που ακούμε καθημερινά στα ραδιόφωνα και συγκεκριμένα στις διαφημίσεις των λεγόμενων... μπετατζίδικων, τα οποία πληρώνουν πολύ καλά! Αν πιάσει βέβαια ο παίχτης το δελτίο και δεν το ρίξει στον... κουβά!
Ειδικά το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οι online στοιχηματικές εταιρείες έχουν πολύ καλές αποδόσεις! Μάλιστα η νίκη της Ένωσης πληρώνει τρεις φορές τα λεφτά που ποντάρονται, μιας και οι αποδόσεις είναι από 3,00 και πάνω!
Είναι προφανής ο λόγος που ο άσος της ΑΕΚ είναι τόσο... ψηλός! Η ομάδα του Δικέφαλου αετού περνάει δύσκολες οικονομικές και διοικητικές καταστάσεις, το ρόστερ της θεωρείται αδύναμο σε σχέση με του Ολυμπιακού, ενώ πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Οπότε είναι φυσικό οι μπούκερς να μην εμπιστεύονται και τόσο τους κιτρινόμαυρους για τους τρεις βαθμούς και αντίστοιχα να θεωρούν φαβορί τους ερυθρόλευκους!
Όσοι, όμως, πιστεύουν στην ΑΕΚ και το βράδυ του Σαββάτου οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου πάρουν τη νίκη, τότε όχι μόνο θα τους δικαιώσουν, αλλά θα του στείλουν κατευθείαν ταμείο με τριπλασιασμό του πονταρίσματός τους!
Ο σκύλος έκανε την ψαχτική του στα μπετατζίδικα και έχει στα χέρια του όλες τις αποδόσεις που έχουν οι εταιρείες.
Απόγευμα Παρασκευής, η Sportingbet πληρώνει τον άσο της ΑΕΚ με 3,40, την ισοπαλία με 3,20 και το διπλό του Ολυμπιακού με 2,15, ενώ τις ίδιες ακριβώς αποδόσεις έχει και η Vistabet. Πολύ καλές αποδόσεις υπάρχουν και στην Bwin η οποία δίνει 3,70 στον άσο, 3,25 στο “Χ” και 2,00 στο διπλό. Η Novibet δίνει στην Ένωση 3,50, στον Ολυμπιακό, 2,12 και στην ισοπαλία 3,10. H William Hill πληρώνει τον άσο 3,40, το “Χ” 3,20 και το διπλό 2,20! H Mybet δίνει 3,20 στους κιτρινόμαυρους, 3,10 στην ισοπαλία και 2,15 στον Ολυμπιακό. Πιο ακριβά πληρώνει τον άσο της ΑΕΚ η Betoto με 3,75, για νίκη των ερυθρόλευκων δίνει 2, 00 και σε περίπτωση που το ματς έρθει ισόπαλο, 3,30! Θέλετε να μάθετε και του ΟΠΑΠ; 3,20 στην ΑΕΚ, 3,00 στην ισοπαλία, 2,00 στον Ολυμπιακό
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διακυμάνσεις στις αποδόσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μέχρι την Παρασκευή η νίκη της ΑΕΚ σημείωσε limit up!
Για παράδειγμα την Τετάρτη, η Sportingbet έδινε 3,10 στην ΑΕΚ, 3,20 στην ισοπαλία και 2,40 στον Ολυμπιακό (τις ίδιες αποδόσεις είχε και η Vistabet). Την Πέμπτη οι ίδιες εταιρείες αύξησαν τον άσο στο 3,40 την ισοπαλία παρέμεινε ως έχει και το διπλό έπεσε στο 2,15. Τις περισσότερες αυξομειώσεις στην απόδοση του άσσου είχε η William Hill, η οποία από το 3,30 της Τετάρτης, κατέβηκε στο 3,10 μία μέρα μετά και σήμερα ανέβηκε στο 3,40. Πάντως, το ότι το 3,10 για τον άσο της ΑΕΚ έχει φτάσει μέχρι και στο 3,75 μέσα στη βδομάδα, δείχνει τάσεις και προβλέψεις...
Το σίγουρο είναι ότι λόγω της κρίσης και με τέτοιες αποδόσεις, ακόμα και ο πιο άσχετος με το στοίχημα, του μπαίνει στο μυαλό να ρίξει το δελτίο του! «Και αν σου κάτσει», που λέει και το γνωστό σποτάκι, μπορεί να πας ταμείο!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: