Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Είναι ο αγώνας της χρονιάς...»

Μπορεί η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το ματς με τους «κόκκινους» θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Είναι ο αγώνας της χρονιάς...»
«Πάντα θεωρούσα πως είναι ο αγώνας της χρονιάς για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την ιστορία των δύο ομάδων και των δύο πόλεων», δήλωσε ο Σκωτσέζος και συνέχισε: «Η αντιπαλότητα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, αλλά νομίζω πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται η μία την άλλη. Είναι κάτι που με ενοχλεί όταν ακούω ανόητα συνθήματα για το Μόναχο, για το Χίλσμπορο, δεν νομίζω πως κάνει καλό για καμία από τις δύο ομάδες, επειδή χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε αγγλικό πρωτάθλημα».
Τέλος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Αν βρισκόμασταν σε ένα πλαίσιο, στο οποίο οι οπαδοί μιας ομάδας απαγορευόταν να ταξιδέψουν στην έδρα της άλλης, δεν θα ήταν πλέον το ίδιο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον σεβασμό του άλλου. Ο σεβασμός, σ' ότι αφορά στην ιστορία των δύο ομάδων,  πρέπει να τηρείται και ελπίζω πως αυτό θα δούμε, επειδή η σημερινή είναι μια εξαιρετική περίσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: