Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο απολεσθείς Αριστοφάνης!!

Εχει χαθεί το μέτρο. Μαζί και η μπάλα. Κάποιοι, αυτόκλητοι υπερασπιστές του Αρη, βγήκαν στο «μεϊντάνι». Πήραν αράδα ράδια, blog, facebook, τηλέφωνα. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής. 
Ο απολεσθείς Αριστοφάνης
Για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Αρη, όπως αυτοί τα εννοούν. Και με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν. Αυτόν ακριβώς τον τρόπο γνώρισε από πρώτο χέρι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ενα νέο παιδί που αποτελεί ό,τι πιο ποιοτικό της νέας γενιάς των Ελλήνων παικτών. Ενα Ελληνόπουλο που βγάζει αξιοπρεπώς το ψωμί του στη Γερμανία, διαφημίζοντας παράλληλα την πατρίδα του με τις επιδόσεις του. Ενα τεράστιο ταλέντο που δεν εκτιμήθηκε σε αυτήν την άθλια χώρα η αξία του και έπρεπε να ξενιτευτεί για να δει προκοπή. Είναι ένα από τα αμέτρητα ικανότατα Ελληνόπουλα που τους επιφυλάξαμε ανάλογη «τύχη».
Το «έγκλημα» αυτού του παιδιού ήταν που αστειεύτηκε... Που απλώς έκανε χιούμορ με τον Χαριστέα σε στιγμές απόλυτης ευφορίας μετά την πρόκριση της Εθνικής μας. Κάτι που κάνουμε όλοι, όσοι θεωρούμε το ποδόσφαιρο αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή ένα μέσο για διασκέδαση, για πλάκα, πέρα από θέαμα. Και έτσι έπεσε στον... «έρωτα» αυτών που έχουν επιλέξει να αφιερώσουν τη ζωή τους, την ενέργειά τους, το είναι τους σε αυτό το «πράγμα» που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ταυτιστούν με το υποπροϊόν αυτό. Πρόβλημά τους. Αλλά και δικό μας πρόβλημα να ξέρουμε πως όποιος Ελληνας χάσει τον Αριστοφάνη που κρύβει μέσα του, απλά έχει χάσει την μπάλα! Γενικώς...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: