Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αφαίρεσαν το εισιτήριο από οπαδό με ειδικές ανάγκες!!

Το εισιτήριο μίας οπαδού της με ειδικές ανάγκες, αφαίρεσε η Άρσεναλ, αφού αυτή εγκατέλειψε τη θέση της χωρίς το συνοδό της κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του "Emirates"!

Αφαίρεσαν το εισιτήριο από οπαδό με ειδικές ανάγκες!
Η 54χρονη Έλβι Φίτσερα-Μπιρ (στη φωτογραφία με τον Σανιά), που είχε πληρώσει 550 λίρες το εισιτήριό της για μία θέση ειδική για άτομα με ειδικές ανάγκες, την εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Champions League με τον Ολυμπιακό, χωρίς τον 24χρονο γιο της Στέφαν Μπιρ, που ήταν και ο συνοδός της στον αγώνα.
Ως εκ τούτου κι επειδή η κίνησή της ήρθε σε αντίθεση με τους κανόνες που επικρατούν στο «Emirates», οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου της αφαίρεσαν το εισιτήριο!
«Υποφέρω από την ασθένεια του Μενιέρ (ανωμαλία στο εσωτερικό του αυτιού που προκαλεί έντονες ζαλάδες), που με κάνει απότομα να ζαλίζομαι. Είναι σαν μία αφόρητη ημικρανία. Κάθισα κάτω για περίπου πέντε λεπτά, αλλά αισθανόμουν πολύ άσχημα και πήγα να καθήσω στο πάρκινγκ. Ήμουν πολύ άρρωστη για να επιστρέψω στη θέση μου, οπότε η μητέρα μου ήρθε και με παρέλαβε», δήλωσε η Φίτσερα-Μπιρ και πρόσθεσε:
«Μου είπαν ότι παραβίασα τους κανόνες. Αλλά αισθανόμουν τόσο άρρωστη, που δεν μπορούσα να σκεφτώ αυτό το πράγμα εκείνη τη στιγμή. Τώρα με αντιμετωπίζουν σαν εγκληματία. Δεν μου δίνουν καν την ευκαιρία να κάνω έφεση ή να πάρω κάποια χρήματα πίσω».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ απογοητευμένη. Δεν περίμενα ότι συμπεριφέρονται στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσαν να με προειδοποιήσουν, αλλά να με αποκόβουν από το γήπεδο κατευθείαν, είναι κάτι πολύ σκληρό. Δεν είναι δίκαιο».
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: