Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δεν ήταν ανάγκη να πέσει τόσο χαμηλά!!

Πρωτοσέλιδο για ακόμη μία φορά στον κίτρινο Τύπο της Αγγλίας έγινε ο Ράιαν Γκιγκς εξαιτίας των ερωτικών του περιπετειών.
Δεν ήταν ανάγκη να πέσει τόσο χαμηλά
Μπορεί να πέρασε δύσκολο καλοκαίρι μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε για οκτώ χρόνια δεσμό με τη γυναίκα του αδερφού του, ενώ και ο ίδιος ήταν παντρεμένος, αφότου τον συγχώρεσε όμως η σύζυγός του Στέισι, έδειχνε αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα.
Ολα όμως ανατράπηκαν όταν οι δύο κυρίες συναντήθηκαν τυχαία έξω από γνωστό κινεζικό εστιατόριο του Μάντσεστερ, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.
Η Στέισι δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και της επιτέθηκε λεκτικά με κάθε άλλο παρά κόσμιες εκφράσεις: «Είσαι π…», ούρλιαξε, πριν προλάβει να μπει ανάμεσά τους ο Ράιαν Γκιγκς. Για να μην πιαστούν στα χέρια είπε στη σύζυγό του να μπει στο αμάξι τους, ενώ υπενθύμισε στη Νατάσα: «Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν νοιάστηκα ποτέ για σένα, ό,τι είχαμε ήταν μόνο σεξ», κατηγορώντας την παράλληλα ότι πούλησε τη σχέση τους στις εφημερίδες και τα περιοδικά.
Εκείνη απόλυτα ψύχραιμη τού απάντησε ειρωνικά ότι αξιοποίησε τα χρήματα που πήρε για να κάνει προσθετική στήθους. Λίγο αργότερα όμως ξέσπασε στο twitter: «Εζησα μια περίεργη στιγμή σήμερα. Αυτή, που όταν πιστεύεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανασυναντήσεις κάποιον και ξαφνικά τον βλέπεις… μαζί με το σκυλάκι του!!». Ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός ήταν φυσικά για την κυρία Γκιγκς…
Το ίδιο επίθετο είχε μέχρι πρότινος και η 29χρονη Νατάσα, καθώς ήταν παντρεμένη με τον μικρότερο αδερφό του Ράιαν, τον Ρόντρι. Η σχέση της με τον κουνιάδο της ξεκίνησε το 2003, την ίδια χρονιά που ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Στέισι. Λίγο αργότερα έγινε και ο γάμος της Νατάσα με τον Ρόντρι, στον οποίο ο Ράιαν δεν ήταν καλεσμένος λόγω προσωπικών διαφορών με τον αδερφό του, ενώ εκείνη ισχυρίζεται ότι δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε κάνει έκτρωση όντας έγκυος από τον Ράιαν.
Για να ξεπεράσει τον γάμο της Νατάσα με τον αδερφό του, ο Ράιαν Γκιγκς βγήκε για να ξεχάσει. Και τότε γνώρισε σε ένα κλαμπ την Ιμοτζεν Τόμας.
Τα προβλήματά του ξεκίνησαν όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται οι εξωσυζυγικές του περιπέτειες και φαίνεται να μην έχουν τέλος. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν η ομάδα του ταξιδέψει στο Ανφιλντ για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Και να θέλει να αγιάσει… δεν τον αφήνουν.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: