Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Όραμα με την παρουσία μας"

Ανακοίνωση με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Ηρακλή, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων του συλλόγου.
"Όραμα με την παρουσία μας"
Διαβάστε την αναλυτικά:
Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία σε όλους όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, τη διοίκηση καθώς και σε όλους τους φίλους της Λέσχης και του συλλόγου.
Ευχόμαστε η φετεινή σαιζόν να φέρει όλα τα τρόπαια στην ομάδα μας, η οποία καλείται να κρατήσει ψηλά την κυανόλευκη σημαία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με σκληρή δουλειά από το αγωνιστικό και την θερμή υποστήριξη του κόσμου θεωρούμε ότι οι στόχοι φέτος θα επιτευχθούν και θα γεμίσουν περηφάνεια τον πικραμένο αλλά ηρωικό κυανόλευκο οπαδό.

Με αρχή τον σημερινό αγώνα στην έδρα ενός μη ιδιαίτερα υπολογίσιμου αντιπάλου αλλά, κυρίως την Τετάρτη στην μεγάλη γιορτή της επιστροφής της ομάδας στην φυσική της θέση, αυτής στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους αγώνες της ομάδας.
Η συνεχής, παθιασμένη, αλλά και κόσμια παρουσία μας εντός και εκτός έδρας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση σε αυτούς που αγωνίζονται στο τάραφλεξ, αλλά και το όραμα στη διοίκηση να πραγματώσουν τα όνειρα όλων μας.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αθλητή του τμήματος Κο Κώστα Προύσαλη για την λεβέντικη και αντρίκια στάση του στο θέμα του «αρχηγού» της Εθνικής ομάδας. Μας απέδειξε ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό εκτός από συμβόλαια, αμοιβές και δημόσιες σχέσεις, υπάρχουν και ηθικές αξίες όπως η αξιοπρέπεια, η ηθική, η ειλικρίνεια και η δικαιοσύνη.
Αξίες για τις οποίες ιδρύθηκε αυτός ο σύλλογος και θα πρέπει να τηρούνται από όλους μας και κυρίως από αυτούς που αγωνίζονται στα γήπεδα. Ο Κώστας απέδειξε πραγματικά ότι αξίζει να φορά τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, ότι εκτός από κορυφαίος μέσα στο γήπεδο είναι κορυφαίος και έξω από αυτό αλλά και ότι είναι ΗΡΑΚΛΗΣ..

Το Δ. Σ. της Λ.Φ.Β.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: