Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Πριμ για να κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ;"

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί αργότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
"Πριμ για να κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ;"
Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών ανέφεραν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πέρα από την ομιλία στους παίκτες, πιθανότατα θα τους τάξει και πριμ νίκης. Η είδηση αυτή δημιούργησε σήμερα το πρωί αρκετές συζητήσεις στις τάξεις του Ολυμπιακού, με κάποια στελέχη της ομάδας να αναρωτιούνται στο πρωινό τους καφεδάκι μήπως ο πρόεδρος ...κακομαθαίνει τους παίκτες.
"Μα χρειάζονται και πριμ για να κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ; Άμα παίξουν με καμιά σοβαρή ομάδα, τι θα πρέπει να τους τάξει δηλαδή; Κανένα καράβι;", έλεγε μια παλιοσειρά σε μια άλλη, πίνοντας ελληνικό καφέ σε γνωστό Πειραιώτικο ερυθρόλευκο στέκι.
Πάντως, όπως έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν προσανατολίζεται σε πριμ για νίκη επί της ΑΕΚ αλλά σε πριμ για ...νταμπλ. Δηλαδή για διπλή νίκη, τόσο επί της ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ, όσο και επί της Ντόρτμουντ την προσεχή Τετάρτη στο "Καραϊσκάκη", στο κρίσιμο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Γιατί αυτό είναι που τον καίει τον Μαρινάκη: η ευρωπαϊκή διάκριση και όχι ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα, το οποίο ξέρει πως, εύκολα ή δύσκολα, ο Ολυμπιακός μπορεί να το κατακτήσει.
Άλλωστε και το προηγούμενο πριμ που έδωσε ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων, αυτό των 200.000 ευρώ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" την προηγούμενη αγωνιστική, πάλι διπλό ήταν. Δεν άρχισε να μοιράζει λεφτά μόνο επειδή χάρηκε που οι παίκτες του νίκησαν τον ΠΑΟΚ. Αυτό που τον είχε ευχαριστήσει ιδιαίτερα και τον έκανε να ανοίξει την ...κάνουλα, ήταν η εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, παρά την ήττα. Γιατί, όπως λέει κι ο ίδιος, "έτσι θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό"... 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: