Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται ο ΟΦΗ!!

Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγήθηκαν και οι πρωινές οι συζητήσεις της Παρασκευής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τους τέως μεγαλομετόχους.

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται ο ΟΦΗ
Το αβέβαιο μέλλον της ομάδας είναι πιθανό να φέρει έναν ακόμα γύρο διαπραγματεύσεων, άγνωστο όμως αν θα φέρει αποτέλεσμα.
Μετά την πολύωρη συνάντηση την Πέμπτη 13/12 το βράδυ μεταξύ των νομικών κ.κ. Απόστολου Σφακιανάκη εκ μέρους του ΟΦΗ και Μιχάλη Πρεβελιανάκη εκ μέρους των τέως, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και την Παρασκευή το πρωί στο γραφείο του τελευταίου, σε μια ακόμα άκαρπη συνάντηση.
Στην τελευταία αυτή επαφή, η πλευρά των τέως, πέραν της άμεσης καταβολής 300 χιλιάδων από τα χρήματα που έχει να παίρνει ο ΟΦΗ από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και τις εγγυήσεις που θέλουν για το υπόλοιπο ποσό, απαίτησαν και την άμεση καταβολή μετρητών (!) για να προχωρήσουν οι συζητήσεις.
Αυτή είναι η νέα απαίτηση που προβάλουν οι τέως και η οποία οδήγησε και αυτή τη συνάντηση σε αδιέξοδο. Στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα μετά τα κατασχετήρια των τέως και όχι μόνο δεν μπορούν να δώσουν σε αυτούς μετρητά, αλλά υπάρχει αδυναμία κάλυψης άμεσων και σοβαρών υποχρεώσεων που υπάρχουν για να μην υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα στο πρωτάθλημα.
Δύο από αυτές τις υποχρεώσεις είναι οι οφειλές προς τους Σφακιανάκη και Ψωμά, τους οποίους θα είχε πληρώσει ήδη η ΠΑΕ ΟΦΗ (όπως έκανε με τον Σουλεάπ) αν δεν υπήρχαν τα κατασχετήρια από τους αδερφούς. Με αυτή την κίνηση όμως μπλοκάρουν τον ΟΦΗ στον να προχωρήσει στις πληρωμές αυτές και είναι ορατός ο κίνδυνος να ενεργοποιηθούν οι ποινές που προβλέπονται και να χάσει στα χαρτιά η ομάδα τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, αλλά και κάθε αγώνα που θα ακολουθεί μέχρι να τακτοποιηθούν.
Καταλαβαίνει κανείς ότι το μέλλον του ΟΦΗ, αν εξακολουθήσει να μην βρίσκεται λύση στο θέμα με τους τέως, είναι δυσοίωνο και δεν αποκλείεται εντός της Παρασκευής να δοθεί συνέντευξη τύπου από τους διοικούντες, στην οποία θα δημοσιοποιήσουν τις λεπτομέρειες των άκαρπων διαπραγματεύσεων και ίσως στην περίπτωση που παραμείνει το αδιέξοδο, να υποβάλουν και τις παραιτήσεις τους…
Πηγή: Contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: