Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα με "αδύναμο" για την Εθνική στο Euro!!

Ούσα στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της τελικής φάσης του Euro 2012, βάσει του προγράμματος της διοργάνωσης, η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με ομάδα από τους θεωρητικά «ανίσχυρους». Δείτε τα σενάρια.

Πρεμιέρα με "αδύναμο" για την Εθνική στο Euro!
Πρεμιέρα κόντρα σε ομάδα από το δ’ γκρουπ δυναμικότητας θα κάνει η Εθνική μας ομάδα στο προσεχές Euro, ενώ στη 2η αγωνιστική των ομίλων θα παίξει με τον θεωρητικά ισχυρό, ο οποίος θα είναι είτε ένας εκ των Ισπανίας-Ολλανδίας είτε ένας εκ των διοργανωτών Πολωνίας-Ουκρανίας. Τέλος, γ’γκρουπ με β’ γκρουπ παίζουν μεταξύ τους στο «κλείσιμο» του ομίλου.
Πιο αναλυτικά, με τα υπάρχοντα δεδομένα, και με τα μπαράζ για τα τελευταία εισιτήρια να εκκρεμούν ακόμα η Εθνική μας ομάδα μπορεί να έχει ένα αρχικό πλάνο για την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ομίλου της.
Τα σενάρια
Προσπαθώντας λοιπόν να προσδιορίσουμε τις ομάδες του δ’ γκρουπ δυναμικότητας, οι οποίες όπως τονίσαμε είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι για την Ελλάδα στην πρεμιέρα πριν από την ολοκλήρωση των μπαράζ καταλήξουμε στα εξής:
1)Η Δανία θα είναι στο 4ο, αν προκριθεί η Κροατία και παράλληλα την πρόκριση πάρει και η Πορτογαλία με τουλάχιστον μία νίκη.
2)Η Γαλλία θα είναι στο 4ο, αν είτε η Κροατία (κόντρα στην Τουρκία) είτε η Πορτογαλία (κόντρα στη Βοσνία) προκριθούν.
3)Η Πορτογαλία θα είναι στο 4ο αν προκριθεί με δύο ισοπαλίες επί της Βοσνίας και παράλληλα προκριθεί και η Κροατία.
4)Ο νικητής του Τσεχία-Μαυροβούνιο θα είναι επίσης στο 4ο γκρουπ.
5)Ο νικητής του Εσθονία-Ιρλανδία θα είναι επίσης στο 4ο γκρουπ.
6)Βοσνία και Τουρκία αν προκριθούν θα βρεθούν στο 4ο γκρουπ.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν τα πλέον πιθανά σενάρια βάσει παραδόσεων και προβλέψεων φαβορί για πιθανές αντιπάλους της Ελλάδας στην πρεμιέρα είναι αρχικά μία εκ των: Γαλλία, Τσεχία, Ιρλανδία και Τουρκία, ενώ «παίζουν» και οι Κροατία, Δανία, Πορτογαλία, Βοσνία, Μαυροβούνιο και Εσθονία κατά δεύτερο λόγο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: