Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗ διπλό, διπλό γιατί θα τρελαθώ...!!

Πλέον δύο μέρες έχουν απομείνει για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πραγματικά ακόμα κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν όντως παίζουμε στην Κρήτη. Γράφει ο Νίκος Τσαλτίδης.
ΑΡΗ διπλό, διπλό γιατί θα τρελαθώ…
Ακούω τις συζητήσεις των συναρειανών και είναι αλήθεια ότι μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον ένα κομμάτι του…
Πλέον δύο μέρες έχουν απομείνει για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πραγματικά ακόμα κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν όντως παίζουμε στην Κρήτη.
Ακούω τις συζητήσεις των συναρειανών και είναι αλήθεια ότι μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον ένα κομμάτι του κόσμου… αποπροσανατολίστηκε και αντί να εστιάσει στο παιχνίδι με τους Κρητικούς ασχολήθηκε με διάφορα άλλα ζητήματα όπως αυτό των εισιτηρίων που ζήτησε ο ΠΑΟΚ γιατί οι οπαδοί του έβαλαν γυαλιά και βλέπουν από την 4 ή το… ανώριμο παιδάκι που έκανε… πλάκα ξεχνώντας ότι φορούσε το εθνόσημο.
Ασχολήθηκαν με το μαγιό του Κόκε ή την… γκόμενα που επειδή την παράτησε ο παίκτης του ΑΡΗ ( αν ασχολήθηκε ποτέ μαζί της) τον άρχισε στα μπινελίκια στο FB!
Με τι ασχοληθήκαμε, λοιπόν; Με λίγο ίντριγκα, λίγο κινδυνολογία για… πιθανά επεισόδια, λίγο με το… μαλλί της ξανθιάς γκόμενας που βρήκε τα πέντε λεπτά δημοσιότητας γιατί έβαλε στο στόμα της τον… ΑΡΗ.
Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού και μάλλον εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε. Στο ότι… ανακάλυψαν οι ναυτιλιακές εταιρίες ότι δεν τις συμφέρει να μετακινηθούν οι οπαδοί του ΑΡΗ στο Ηράκλειο (τα αλάνια στην Κρήτη όμως ετοιμάζονται).
Στο ότι ο Καραγεωργίου έβαλε πρόστιμο στους παίκτες του πρώτη φορά στα χρονικά. Στο ότι ο Παπουτσάκης στο επίσημο σάιτ του Εργοτέλη κάνει δηλώσεις λες και η ομάδα του παίζει τελικό κυπέλλου! Στο ότι στην Κρήτη ετοιμάζονται για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα…
Η ουσία βρίσκεται στο ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα μπροστά του για το ματς της Κυριακής. Θέλει και πρέπει και οφείλει να κυνηγήσει με… λύσσα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μόνο το διπλό. Αυτό και τίποτα άλλο…
ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: