Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Καπίνο: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα αυτή»

Καπίνο: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα αυτή»Ο Στέφανος Καπίνο επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς στους εκτός έδρας αγώνες και να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν το «τριφύλλι» στο στήθος.

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή δυνατά. Προηγηθήκαμε πρώτοι, γυρίσαμε πίσω από μόνοι μας χωρίς λόγο. Έγινε και το πέναλτι. Ήταν σε πολύ καλή μέρα αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι πήραν την νίκη».

-για τον Παναθηναϊκό:
«Είμαστε νέα ομάδα που θέλει χρόνο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είμαστε μεγάλη ομάδα, υπάρχει πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και πιστεύω πως θα βγει κάτι πολύ καλό. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα, έχει κάνει άλματα στην απόδοση του ο Παναθηναϊκός. Ο προπονητής έχει πολλή όρεξη για δουλειά και τον στηρίζουμε, όπως και αυτός».

-τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός:
«Πρέπει να αρχίσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια να παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε αυτή την φανέλα. Άμα σκεφτούμε την περυσινή πορεία, στόχος είναι η Ευρώπη όσο και αν δεν ακούγεται ωραίο. Αυτό που γίνεται στη Λεωφόρο είναι απίστευτο. Ακόμη και στα λάθη που κάνουμε, ο κόσμος μας στηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: