Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Brasileiro: Επίδειξη δύναμης η Κρουζέιρο!! (videos)

Άνετο έργο είχε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος η Κρουζέιρο, που κέρδισε με 4-1 τη Ναούτικο.
Η «αλεπού» πέρασε νικηφόρα από την «Arena Pernambuco Recife», στο μοναδικό «διπλό» της ημέρας, με γκολ του Ρικάρντο Γκούλαρτ στο 9’ και το 52’, του Έβερτον με εύστοχο χτύποημα πέναλτι στο 57’ και του Μάικε Ρότσα Ντε Ολιβέιρα στο 76’. Ο Μαϊκόν Λέιτε είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, στο 28’. Στο 0-0 κόλλησαν Ατλέτικο Μινέιρο και Κορίνθιανς, ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ιντερνασιονάλ για να πάρει τη νίκη επί της Φλουμινένσε (79’ Λεάντρο Νταμιάο). Ανατροπή είχαμε για την Ατλέτικο Παραναένσε, που βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από πέναλτι του Ζούλιο Σέζαρ στο 30’, αλλά κέρδισε με 2-1 την Κοριτίμπα με τον Πάουλο Μπάιερ να βρίσκει δίχτυα στο 42’ και στο 45’. Δεν έλειψαν, ωστόσο, τα απρόοπτα, με την αστυνομία να μπαίνει στο γήπεδο και να πυροβολεί για να επιβάλει την τάξη!
Ισόπαλα, με 1-1, έληξαν τα Φλαμένγκο Βάσκο Ντα Γκάμα (33’ Ερνάνε / 53’ Ουίλι), Μπαΐα - Πόντε Πρέτα (34’ Φερναντάο / 21’ Ουίλιαμ) και Γκοΐας - Κρισιούμα (29’ Ουόλτερ / 3’ Λινς), ενώ η Πορτουγκέζα πήρε επιβλητική νίκη επί της Σάντος. Ο Λουίς Ρικάρντο έκανε το 1-0 στο 15’ και ο Ζιλμπέρτο σκόραρε στο 59’ και στο 66’ με πέναλτι, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.





















Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: