Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μήπως ο ΠΑΟ δεν είναι χαμένος τελικά;

Μήπως ο ΠΑΟ δεν είναι χαμένος τελικά; Αν αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, όπως αποτυπώθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας τότε στο πράσινο στρατόπεδο έχουν πολλούς λόγους να αισιοδοξούν παρά την ήττα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Τα νεαρά παιδιά του Αναστασίου στάθηκαν πολύ καλά και δεν λύγισαν από την πυρακτωμένη έδρα του Δικέφαλου. Το τελικό 2-1 δίνει νίκη και βαθμούς στον ΠΑΟΚ αλλά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, έχασε ευκαιρίες μετά το 2-1 αλλά θα μπορούσε να ισοφαριστεί με το πέναλτι του Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός τον πίεσε στο τέλος του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ασταθή άμυνα του. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική γιατί εξελίχθηκε σε ένα ρεσιτάλ λαθών και από τις δύο ομάδες.

Είναι σίγουρα αξιοσημείωτο ότι ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει μια ακόμα ανατροπή πράγμα που δείχνει το μέταλλο του. Ωστόσο οι οπαδοί του περίμεναν να γίνουν μάρτυρες μιας άνετης νίκης και εξαιρετικής εμφάνισης. Καιρό τώρα περιμένουν οι ΠΑΟΚτζήδες μια εμφάνιση που θα πείθει ότι πέρα από το μέταλλο και την αγωνιστικότητα η ομάδα μπορεί να προσφέρει θέαμα υψηλών απαιτήσεων. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να τα βάζουν με την αστοχία του Μπεργκ στη φάση του πέναλτι αλλά η εικόνα που παρουσίασε η νεανική ομάδα στο πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι θα πρέπει να τους ικανοποιεί.

Οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί και έχασαν την ισοπαλία στις λεπτομέρειες. Εχουν να τα βάζουν με την κακή τους τύχη στον τραυματισμό του Κλωναρίδη που προφανώς τροποποίησε τα σχέδια του Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε τον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά και έδειξε ότι είχε την ικανότητα και το σθένος να αμφισβητήσει τη θεωρητική υπεροπλία του αντιπάλου του.

Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς αλλά πρόσθεσε στην αυτοπεποίθηση και το ηθικό του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: