Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Και οι… ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν»!

Δεν περιγράφεται τι έγινε στα αποδυτήρια του Άρη μετά την νίκη επί του Πανιωνίου. «Μας είχαν τελειωμένους, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε ψυχή», έλεγαν οι παίκτες. Συγχαρητήρια και πριμ από Ηλιάδη.

«Και οι… ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν»!
Το άγχος ήταν μεγάλο, τα απαξιωτικά σχόλια από οπαδούς των αντίπαλων ομάδων και η συμπεριφορά ορισμένων παικτών τους ήταν, επίσης, πολύ άσχημη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Άρη κατάφεραν το Σάββατο το βράδυ να πετύχουν μία μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κίτρινοι» κατάφεραν, με έναν παίκτη λιγότερο, να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με σκορ 2-1 του Πανιωνίου. Για αυτό τον λόγο οι πανηγυρισμοί των παικτών των ποδοσφαιριστών του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στα αποδυτήρια είναι δικαιολογημένοι.

«Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έβγαινε η δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό», έλεγαν μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και στη συνέχεια ειπώθηκε:

«Και οι ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν. Μας είχαν τελειωμένους και με το ένα πόδι στη 2η κατηγορία, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες αλλά και ψυχή».

Από τους πρώτους που κατέβηκαν στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο πρόεδρος του Άρη ήταν ο πρώτος που είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και τον Σέρβο τεχνικό την ώρα που όλοι τους ασκούσαν δριμεία κριτική και θέλησε να τους συγχαρή για το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραν.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τους ζήτησε αυτοσυγκράτηση και δουλειά στη διακοπή για να έχει και συνέχεια η επιτυχία τους. Παράλληλα, τους υποσχέθηκε κι ένα μικρό, τρόπον τινά, συμβολικό πριμ που έφτιαξε ακόμη περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια, αφού στον εσωτερικό κανονισμό δεν προβλέπεται κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: