Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία ευκαιρία στον Παντελή!!

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος είναι αποκαρδιωτική και ο Νίκος Παντελής, σύμφωνα με την SportDay, έχει την τελευταία του ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Τελευταία ευκαιρία στον Παντελή
Δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα προπονητή στον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα μέχρι τώρα και, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο προπονητής είναι εκείνος που… πληρώνει το «μάρμαρο».

Εδώ και αρκετό καιρό η καρέκλα του Νίκου Παντελή «τρίζει», όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o 54χρονος προπονητή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Μετά τη διακοπή οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το συγκεκριμένο ματς κρίνεται οριακό για τον έμπειρο τεχνικό. Μετά τον αγώνα με τον Άρη ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης ήταν έκδηλος, όχι για τα αποτελέσματα αλλά για την εικόνα που έχει η ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Κολοβός έφθασε τις τέσσερις κίτρινες και ο Μητρόπουλος τις πέντε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: