Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Κλάους: «Να γίνουμε πιο ομάδα»

Στην αναγκαιότητα να «δέσει» περισσότερο ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα, προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης

Κλάους: «Να γίνουμε πιο ομάδα»
Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Δικεφάλου του Βορρά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στα σημαντικότερα κατά την άποψη του σημεία του ματς: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκαμε καλά και κάναμε πολλές λάθος πάσες στο πρώτο ημίχρονο, για αυτό προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια παίξαμε πιο δυνατά, πετύχαμε την ισοφάριση και με τον κόσμο να μας δίνει ώθηση πετύχαμε και δεύτερο γκολ» είπε ο Κλάους, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδυναμία του Παναθηναϊκού και πως την αξιοποίησε ο ΠΑΟΚ:

«Αυτό που είχαμε ως εντολή από τον προπονητή και το δουλέψαμε στην προπόνηση, ήταν να χτυπήσουμε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, γιατί εκεί είχαμε εντοπίσει αδυναμίες. Αν προσέξατε, έτσι κερδίσαμε και το πέναλτι, από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει ο προπονητής και είχαμε δουλέψει στην προπόνηση».

Καταλήγοντας ο Αθανασιάδης, υποστήριξε πως υπάρχουν οι μονάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να γίνει περισσότερο ομάδα: «Θεωρώ πως έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, απλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο «ομάδα» στο γήπεδο. Αν καταφέρουμε με τα παιχνίδια να το εμφανίσουμε κι αυτό, πιστεύω πως τότε θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: