Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ομπράντοβιτς: «Είχαμε απίστευτη στήριξη στον ΠΑΟ»

Συμπαράσταση ανάλογη αυτής που είχε στον Παναθηναϊκό εύχεται να έχει και στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από τον κόσμο της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: «Είχαμε απίστευτη στήριξη στον ΠΑΟ»
Την ανάγκη να χτίσει μία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τόνισε για τη νέα του ομάδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φάνηκε να… νοσταλγεί τη στήριξη που είχε στον Παναθηναϊκό.

«Οι φίλαθλοι είναι μεγάλη δύναμη για μία ομάδα. Είχαμε πολλούς στον Παναθηναϊκό και μας πρόσφεραν απίστευτη υποστήριξη. Πιστεύω πως στο τέλος το ίδιο θα κάνουν και οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς καλά. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Χωρίς αυτούς δεν θα έχει νόημα να κάνουμε οτιδήποτε», ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

«Κάθε μέρα κάνουμε βήματα προς την κατεύθυνση να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά ποτέ δεν είσαι τέλειος. Δουλειά μου είναι να πάρω το μέγιστο από όλους τους παίκτες μου και να τηρώ ίσες αποστάσεις απέναντί τους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παλεύει ως το τέλος για την επιτυχία», πρόσθεσε ο «Ζοτς».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: