Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ!!

Άπαιχτος ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog! Γιατί αποθεώνει Αναστασίου και γιατί κράζει Στέφενς; Ποιος παίκτης είναι η αδυναμία του και πώς δικαιώνεται με Μήτρογλου-Σαβιόλα; Είδα το ντέρμπι στην Τούμπα, ξεκινάω από αυτό γιατί τώρα που μιλάω στον Σινάνογλου έχει λίγη ώρα που τελείωσε το ματς, βλέπω ταυτοχρόνως τη Γιουβέντους με τη Μίλαν.
Λοιπόν εμένα ο Παναθηναϊκός μου άρεσε. Έδειξε πάλι ότι γίνεται δουλειά εκεί. Δεν έχει άσχημη ομάδα, δεν είναι αυτό το τραγικό πράγμα που έδειχνε στα φιλικά και στην αρχή του πρωταθλήματος.
Ο Αναστασίου φαίνεται ότι δουλεύει και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στο τέλος των μεταγραφών είναι καλοί. Και πολύ καλά ενήργησε ο προπονητής που έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Ντίνα! Έλα μωρέ με τον Ντίνα, καλά έκανε αφού χρειαζόταν τον Φιγκερόα, κύριε σε έβαλα και δεν ακούμπησες την μπάλα, πέρνα έξω, τι πάει να πει αλλαγή στην αλλαγή. Αυτά μου έλεγαν κι εμένα όταν τα έκανα. Πάνω απ΄ όλα η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο νέους παίκτες πλέον, έχει και έμπειρους καλούς όπως ο Μπεργκ που με έχει εντυπωσιάσει η άνοδός του, ο Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ, ο Φιγκερόα, ο Νάνο, ο Κλωναρίδης που έχει παρελθόν στη Σούπερ Λίγκα, ο Καπίνο έχει μία πείρα πλέον, και από τους νέους βλέπω να ανεβαίνουν ο Λαγός και η αδυναμία μου εμένα είναι ο Ρισβάνης, το έχω ξαναπεί. Έκανε κάποια λάθη στην Τούμπα αλλά και ο Σίλντενφελντ έκανε λάθη, ο μικρός άντεξε σε καυτή έδρα, μπορεί εσείς να μην το βλέπετε, εγώ βλέπω στοιχεία μεγάλου σέντερ μπακ σε αυτό το εντελώς άπειρο παιδί, αρκεί να στηριχτεί.

Είδα τον Παναθηναϊκό φρέσκο και γρήγορο, να τρέχει, μπήκε στην Τούμπα και δεν κώλωσε, γκολ έβαλε, πέναλτι έχασε, ευκαιρίες είχε, ο Χακόμπο έσωσε τον ΠΑΟΚ, όπως βέβαια και ο Καπίνο, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν 2-2.

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα δεν συζητάω, από το τέλος του Αυγούστου είπα ότι το πρωτάθλημα ξεχάστε το, δεν μπορεί ακόμα ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Ο Στέφενς παραλίγο να χάσει τη νίκη με τις αλλαγές που έκανε. Πήγε κι έβγαλε τον Σαλπιγγίδη για να βάλει έναν Κωνσταντινίδη… Ο οποίος ήταν ανύπαρκτος. Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός μετά από αυτή την αλλαγή. Πάντως, το αρχικό σχήμα που κατέβασε με τον Νίνη δεξιά, του βγήκε, διότι ήταν ανεβασμένος σε αυτό το ματς ο Νίνης. Πρέπει να δουλέψει τριαντάρια σπριντ, είναι κρίμα να χαθεί, τεχνική έχει. 
Ο Μήτρογλου είπα από την αρχή της σεζόν ότι φέτος θα βάλει 30 γκολ. Γραμμένα είναι αυτά. Και κανονικά έπρεπε να χτυπήσει και το πέναλτι. Πήγε νταηλίκι ο Σαβιόλα και πήρε την μπάλα. Μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα με τον Σαβιόλα όταν υποστήριζα ότι ο Μήτρογλου θέλει δυο Σαβιόλα. Τα βλέπετε πλέον. Και ομαδικός είναι, μοιράζει πάσες. Είναι από τους καλύτερους κυνηγούς στην Ευρώπη. Μπορεί να σε ντριμπλάρει σε ένα μέτρο μέσα και να εκτελέσει, σε ζωγραφίζει και με τα δύο πόδια, έχει κεφάλι, έχει πάσα, είναι πλέον και κινητικός, βάζει γκολ που τα βλέπουμε από μεγάλους ξένους παίκτες.

Η Βέροια ήταν αδύναμη, δεν πρεσάριζε, πάντως ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο έπαιξε ωραία μπάλα, ευχαριστηθήκαμε στο γήπεδο. Δεν μπορεί καμιά ομάδα στην Ελλάδα να πάρει το πρωτάθλημα απ΄ αυτόν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να συγκεντρωθεί όμως ενόψει του αγώνα στην Μπενφίκα και να φτιάξει την άμυνά του, καθώς και το κέντρο του ανασταλτικά, διότι ακόμα και η Βέροια στο Καραϊσκάκη του έκανε 3 φάσεις που βγήκαν μπροστά στον Ρομπέρτο και δεν είναι ωραία εικόνα αυτή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει πιο κλειστός πίσω, αν πάρει ισοπαλία στην Πορτογαλία θα περάσει.

Είδα ένα εκπληκτικό ταλέντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτόν τον Γιανουζάι, 18 χρονών μπήκε και τους διέλυσε. Με πάνω το κεφάλι, με ταχύτητα, με τεχνική, μόλις παίρνει την μπάλα λέει "θα σε ντριμπλάρω, δεν μασάω", με δύο πόδια σουτάρει, αυτός ο παίκτης μπορεί να αφήσει εποχή.

Είδα και τη Ρόμα, καταπληκτική, έκανε περίπατο στο Μιλάνο, πάει για πρωτάθλημα η Ρόμα, έπαιξε κι ο Τοροσίδης, ήταν άριστος. Δεν τρώει η Ρόμα γκολ φέτος και βγάζει αντεπιθέσεις φωτιά, να δείτε πώς τρέχει ο Τότι σε αυτήν την ηλικία, πόσο γρήγορη είναι η επίθεση μαζί με τον Ζερβίνιο.
Και παίζει 3-5-2 η Ρόμα, παίζει και 4-3-3, το γυρνάνε, όμως 3-5-2 παίζει και η Γιουβέντους, 3-5-2 παίζουν στην Ιταλία, εδώ το έπαιξε μέχρι και η Λίβερπουλ και είπε ο προπονητής της ότι του άρεσε και ότι θα το κρατήσει!

Πρώτη στη βαθμολογία στην Αγγλία η Λίβερπουλ μαζί με την Άρσεναλ. Και πέρσι πήρε το Κύπελλο με τη Γουίγκαν με 3-5-2 ο Μαρτίνεθ. Άκου η Λίβερπουλ 3-5-2! Θα το ζηλέψουν τώρα κι άλλοι.

Βλέπω τον Κόντε τώρα πώς πανηγυρίζει, σαν τρελός κάνει ο π…, κοίτα εδώ πώς κάνει, φοράει και την τραγιάσκα, όταν τα έκανε αυτά ο Αλέφαντος κοροϊδεύανε, έτσι πανηγύριζα κι εγώ. Όταν επίσης έλεγα για 3-5-2 πριν χρόνια, με έλεγαν αναχρονιστικό οι άσχετοι!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: