Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Και τώρα… οι δυο τους!!

Με τα εμπόδια του Ηλυσιακού και του Ρεθύμνου να παρεμβάλλονται, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πλέον κοιτάζουν ήδη το μεταξύ τους ντέρμπι για την πρεμιέρα της Α1 σε μια εβδομάδα.

Και τώρα… οι δυο τους
Όπως τελείωσαν, έτσι αρχίζουν… Σε ένα άδειο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται σε μία εβδομάδα από σήμερα στη μάχη της Α1. Πριν από αυτό, ωστόσο, «παρεμβάλλονται» δύο ματς Κυπέλλου.

Επιστρέφουν και… ζεσταίνονται

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από το Σάο Πάουλο με το παράσημο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ασφαλώς τα ματς απέναντι στους άναρχους Βραζιλιάνους δεν αποτελούν κριτήριο για κανέναν, ωστόσο το υπερατλαντικό ταξίδι παρά την ταλαιπωρία του ήταν ευχάριστο και έφερε στο σύλλογο μία κούπα που του έλειπε. Η αποστολή προσγειώνεται απόψε λίγο πριν της 22:00 και αφού οι παίκτες ρυθμίσουν ξανά το βιολογικό τους ρολόι στα συνήθη στάνταρ, θα γίνει μία μίνι προετοιμασία για το εκτός έδρας και νοκ άουτ ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, την Πέμπτη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να δει την κατάσταση των Έισι Λο (που δύσκολα θα προλάβει) και Γιάννη Παπαπέτρου (θα είναι διαθέσιμος), οι οποίοι μαζί με τον τραυματία Δημήτρη Μαυροειδή δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Βραζιλία. Ήδη πάντως είναι κοινό μυστικό πως όλοι σκέφτονται το ντέρμπι της Δευτέρας στο άδειο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός, που ξεκινά τη σεζόν με -2 και με τέσσερις αγωνιστικές χωρίς κόσμο (θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών επίσης με Ίκαρο Χαλκίδας, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Πάτρας), γνωρίζει πως αν ηττηθεί ξεχνά το πλεονέκτημα έδρας στα play offs από την πρώτη αγωνιστική.

Μένει Κρήτη μέχρι Τρίτη

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 και κατέκτησε το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Οι «πράσινοι» παραμένουν στην Κρήτη, αφού την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου το Ρέθυμνο. Ένα ματς που θέλει προσοχή, αφού ο ΑΓΟΡ ζόρισε αρκετά τους νταμπλούχους στο μεταξύ τους ματς το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο (77-83). Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει στους Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδη (ο δεύτερος σύντομα θα αρχίσει να προπονείται κανονικά).

Στόχος δεν είναι άλλος από μία εύκολη νίκη, προκειμένου να στραφεί μετά όλη η προσοχή της ομάδας στο ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα ματς που σε περίπτωση νίκης θα χαρίσει ουσιαστικά από την πρώτη αγωνιστική της Α1 το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τη σεζόν με -2. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: