Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Νίκη για Σαχτέρ, ισοπαλία για Μακάμπι!!

Η Σαχτέρ Καραγκάντι ήταν η μοναδική εκ των τριών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League που κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη νίκη για την ομάδα από το Καζακστάν μετά από εκείνη επί της Σέλτικ τον Αύγουστο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μακάμπι Χάιφα έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, την ίδια στιγμή που η Άλκμααρ γνώρισε την ήττα από την Γκρόνιγκεν με 2-1.

Αναλυτικά το θέμα με τις επιδόσεις των αντιπάλων του ΠΑΟΚ, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η απομάκρυνση του Γκέρτζιαν Φέρμπεεκ από τον πάγκο φαίνεται πως δεν έκανε καλό στην Αλκμααρ που μετά τη νίκη επί της Αϊντχόβεν και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γκρόνιγκεν με 2-1 συνεχίζοντας το κακό σερί της μακριά από το AFAS Stadion.

Η Γκρόνιγκεν προηγήθηκε με αυτογκόλ του Βιέργκεβερ στο 52?, η Αλκμααρ ισοφάρισε με τον Γκούντμουντσον, ο οποίος μετά την καλή του εμφάνιση με τον Δικέφαλο ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ζίφκοβιτς στο 71΄. Εννοείται πως ο Μάρτιν Χάαρ δεν διαφοροποίησε σε τίποτα το 4-3-3 που είναι κάτι σαν θρησκεία στην Ολλανδία.

Χωρίς νίκη για άλλη μια αγωνιστική έμεινε η Μακάμπι Χάιφα όπου στην έδρα της έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι στην 10η θέση με πέντε βαθμούς.

Τέλος, η Σαχτέρ Καραγκαντί πήρε την πρώτη της νίκη μετά τα τέλη Αυγούστου και την επικράτησή της επί της Σέλτικ. Η ομάδα του Βίκτορ Κουμίκοφ κέρδισε 3-0 την Ορντάμπασι που είναι η ουραγός στον όμιλο των έξι κορυφαίων ομάδων της χώρας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: