Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Στο σπίτι του κρεμασμένου…»

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας, έδωσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου…»
Η θεσσαλική ΠΑΕ αποκαλεί «επικίνδυνο φαινόμενο» τον γνωστό ποινικολόγο, τον οποίο καλεί να σταματήσει να βλέπει φαντάσματα. Παράλληλα του ζητάει να μην ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και να αφήσει το πρωτάθλημα να εξελιχθεί ομαλά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση όσο και την παρουσία του γνωστού Αλέκου του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ελευσίνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το επικίνδυνο φαινόμενο που λέγεται Αλέκος Κούγιας να πάρει τέλος. Ηρθε επιτέλους η ώρα του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Για την υπενθύμιση του φίλαθλου κοινού: κ. Αλέκο είστε κατηγορούμενος για δωροδοκία. Είστε κατηγορούμενος για πλαστογραφία και είστε ο μοναδικός που προσλαμβάνει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης» για προπονητή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Μην ξανασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό Βόλου και αφήστε το πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα.

Υ.Γ. 1: Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει αίτημα αναβολής και ένσταση για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα

Υ.Γ. 2: Η ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας με την αντικειμενική της θέση κ. Αλέκο Κούγια, ήδη έχει απαντήσει στην ανακοίνωσή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: