Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τετ-α-τετ Μπάγεβιτς με Δέλλα!

Συνάντηση με επίκεντρο το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ, που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Τραϊανός Δέλλας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στα Σπάτα.

Τετ-α-τετ Μπάγεβιτς με Δέλλα
Τετ-α-τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε το απόγευμα της Κυριακής, αμέσως μετά το φιλικό των αναπληρωματικών, ο Τραϊανός Δέλλας. Στο επίκεντρο των δύο ανδρών ήταν το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε η ΑΕΚ κυρίως στην ισόπαλη (0-0) απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου.

Η «Ένωση» μπορεί να διαμαρτύρεται –δικαιολογημένα- για την διαιτησία του παιχνιδιού, όμως αυτό δεν παύει να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία για την απόδοση της ομάδας. Προπονητής και διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στη συνάντηση που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες στο προπονητικό των Σπάτων αναφέρθηκαν εκτενώς στα αγωνιστικά θέματα αλλά και στο πρόσωπο που έχουν δείξει οι «κιτρινόμαυροι» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Εκτός από το meeting με τον Δέλλα, ο Μπάγεβιτς παρακολούθησε μαζί με τον Άκη Ζήκο και το φιλικό των αναπληρωματικών απέναντι στην ομάδα Κ18, δείχνοντας πως βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ΑΕΚ από το νέο του πόστο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: