Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Κρατάω τους βαθμούς»

20131006_225202
Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όμως ο Ολλανδός τονίζει πως είναι χαρούμενος που η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο τακτικό κομμάτι του αγώνα αλλά και στον νεαρό Κωνσταντινίδη.
“Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, είναι σημαντικοί μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι στο Αλκμάαρ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και υπήρχαν κάποια προβλήματα στο τέλος. Αλλά οι παίκτες έπαιξαν με πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια”.
Και πρόσθεσε:“Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τρία παιχνίδια την εβδομάδα να υπάρχει κούραση. Σήμερα μπήκαμε καλύτερα απ ότι στο δεύτερο ημίχρονο με την Αλκμάαρ. Ημασταν καλοί στην τακτική και στην οργάνωση χάσαμε κάποια στιγμή τον ελεγχό και εκεί οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν τρόπο να ελέγχουν τις δυνάμεις τους. Θα πρέπει η ομάδα να μπορεί να μανατζάρει τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα”
Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συγκομιδή: “Ναι είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά χάσαμε κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, αν και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι”.
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συχνά μένει πίσω στο σκορ και ότι στη συνέχεια ανατρέπει την κατάσταση: “Είναι πολύ θετικό ότι γυρνάμε τα παιχνίδια. Δεν είναι το κυρίαρχο μας πρόβλημα ότι μένουμε πίσω στο σκορ, αν και θα ήθελα να πετυχάινουμε πρώτοι το γκολ κι να κερδίζουμε. Μετά το 2-1 χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-1 ή το 4-1 και αν δεν κάνεις γκολ, όπως έγινε σήμερα με το πέναλτι, ο αντίπαλος μπορεί να κάνει την ζημιά. Εμείς πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ”
Για την πίεση που ασκήθηκε στον ΠΑΟΚ: “Και εμείς ασκήσαμε σήμερα πίεση και το κάναμε καλά. Ο Παναθηναίκός έχει μία νέα ομάδα, αλλά επίσης έχει 11 παίκτες και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική πιστέψτε με”.
Για τον Κωνσταντινίδη: “Είχαμε χάσει τον έλεγχο σε εκείνο το σημείο και σκεφτήκαμε να βάλουμε στο κέντρο τον Κωνσταντινίδη. Δεν έχω άλλους μέσους παίκτες και νομίζω ότι ο Κωνσταντινίδης μπορεί να παίξει και στο κέντρο”
Ζητήθηκαν διευκρινίσεις γι’ αυτό που είπε ότι δεν έχει άλλους μέσους: “Εχουμε παίκτες σε αυτή την θέση, αλλά κάποιοι είναι μεγάλη σε ηλικία και θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση. Από τον Λόρενς δεν έμεινα ικανοποιημένος γι’ αυτό και δεν ήταν σήμερα στην ομάδα. ο Γκαρσία είχε ένα τραυματισμό και μας λείπει και ο Κάτσε”

Δεν υπάρχουν σχόλια: