Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Λεμονής: «Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Λεβαδειακού και τη νίκη απέναντι στην Καλλονή με σκορ 1-0, δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Λεμονής: «Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς»
Ευχαριστημένος από την επικράτηση του Λεβαδειακό στην αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός των Βοιωτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι παίκτες του την αναμέτρηση κυρίως μετά την αποβολή του Περόνε στο 60ο λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας για εμάς και θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά, φτιάξαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν το πετύχαμε. Εκεί υπήρξε ένα κομμάτι που δεν διαχειριστήκαμε καλά και πρέπει να το προσέξουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά την αποβολή διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, να κάνουμε φάσεις, αλλά φάνηκε ότι έχουμε πολύ μεγάλη πίεση», δήλωσε για το παιχνίδι.

Ήταν μια σημαντική νίκη. Στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή η οποία θα μας κάνει καλό. Θα πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι διαχείρισης αποτελεσμάτων».

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Γιάννη Ματζουράκη, ο Τάκης Λεμονής είπε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω δήλωση συναδέλφου προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: