Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Από βδομάδα Κάτσε και… έφεση!

Δεύτερη ευκαιρία δίνει στον Έργκους Κάτσε ο ΠΑΟΚ. Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον νεαρό μέσο, που από βδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις. Στις 15/10 η εκδίκαση της έφεσης από την UEFA.

Από βδομάδα Κάτσε και… έφεση
Στη λογική του «όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία», πόσω μάλλον ένας 20χρονος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τον Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να δώσει συγχωροχάρτι στον Έργκους Κάτσε επιβάλλοντάς του πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ο Αλβανός μέσος, που ήταν στο «ψυγείο» από τη στιγμή που φωτογραφήθηκε με φανέλα του UCK, θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας, μόλις δηλαδή γυρίσει από τις υποχρεώσεις του στην εθνική της πατρίδας του. Πλέον ο Ολλανδός προπονητής αποκτά μία επιπλέον λύση για το χώρο του αμυντικού χαφ, όπου υπήρχε μόνο ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μιας και ο Κώστας Κατσουράνης παίζει σαν στόπερ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία είναι εκτός πλάνων.

Την επόμενη Τρίτη η έφεση

Στις 15 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της UEFA η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τη Σάλκε. Από εκεί θα κριθεί αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα με κόσμο ή η Τούμπα θα… ανοίξει και πάλι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Άλκμααρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: