Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Απειλεί» τον Σιδέρη ο Μήτρογλου!!

Την απίστευτη επίδοση του Γιώργου Σιδέρη απειλεί να ισοφαρίσει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος χθες κατάφερε να πετύχει το τρίτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα – μετά από εκείνο στις Βρυξέλλες!

«Απειλεί» τον Σιδέρη ο Μήτρογλου
Αποφασισμένος να γράψει ιστορία τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να σημειώσει και χθες τρία γκολ στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στη Βέροια και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Α’ Εθνική που κατορθώνει να φτάσει στα τρία χατ-τρικ μέχρι την 7η αγωνιστική!

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη ρεκόρ που απειλεί να καταρρίψει / ισοφαρίσει ο 25χρονος άσος.

Συγκεκριμένα, αν ο «πιστολέρο» πετύχει τρία γκολ σε ακόμη ένα παιχνίδι των Πειραιωτών, τότε θα ισοφαρίσει την επίδοση του σπουδαίου Γιώργου Σιδέρη. Ο θρυλικός «Φώντακας» είχε τρία χατ-τρικ και ένα καρέ το 1961-62 και τέσσερα χατ-τρικ το 1967-68!

Όπως καταλαβαίνετε, η σύγκριση του Μήτρογλου με τον μεγάλο Σιδέρη από μόνη της αποδεικνύει τα επιτεύγματά του.

Ακόμη και ο Θωμάς Μαύρος κατάφερε μόλις δύο χρονιές να κάνει τρία χατ τρικ (το 1978-79 και το 1984-85, όταν είχε και πέντε γκολ σε ένα ματς), ενώ ο Κριστόφ Βαζέχα είχε δύο καρέ και ένα χατ τρικ το 1992-93 και δύο χατ τρικ και ένα καρέ το 1997-98.

Από την πλευρά τους, ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Δημήτρης Σαραβάκος το έκαναν μόλις από μία φορά.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι την Τετάρτη ο «Μητρογκόλ» κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκόραρε τρία γκολ σε αγώνα Champions League.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: